Barça

Ibrahimovic prepara amb especial entusiasme la final de la Supercopa d'Europa

Zlatan Ibrahimovic prepara amb especial entusiasme la final de la Supercopa d'Europa contra el Xakhtar, després de debutar en partit oficial en la Supercopa d'Espanya. El suec vol començar a ser decisiu en el seu nou equip, i la millor oportunitat per fer-ho és en aquest partit, que podria donar el cinquè títol de l'any al Barça. El poc temps que fa que treballa a les ordres de Guardiola ja ha estat suficient perquè Ibrahimovic hagi captat el mètode i la manera de fer de Josep Guardiola, per qui sent profunda admiració.

Actualitzat
"Quan veig Guardiola, veig la futura generació d'entrenadors. En un any ho ha guanyat tot. Si jo hagués estat l'entrenador un any i ho hagués guanyat tot, ho hauria deixat l'any següent. Ja no es pot millorar. Però ell és molt ambiciós. Això és molt important. Ell no en té prou. Té ganes de guanyar més títols." Així de contundent s'ha explicat el davanter.

El fixatge més car de la història del Barça afronta amb il·lusió un temporada en què el rival a batre serà el Madrid de Benzema, Cristiano Ronaldo, Kaká i companyia. Un conjunt de noms que, segons Ibrahimovic, primer caldrà que formin un equip sòlid.

"El Reial Madrid també és un club d'elit. Necessiten guanyar perquè han passat dos anys sense cap títol. I no cal dir que tenen pressió per aconseguir-ho. I què han fet? Han comprat jugadors per guanyar, per fer un equip guanyador. Jo he vingut a un club que ja és guanyador. I crec que el Barça té avantatge perquè el Reial Madrid està obligat a fer un equip que funcioni. I està clar que això no s'aconsegueix en 24 hores, ni en una setmana ni fins i tot en un mes. Això vol temps."
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut