Barça

El Barça tancarà aquesta setmana el fitxatge de Txigrinski, el central que agrada tant a Guardiola

La petició de Guardiola de portar Txigrinski al Barça sembla que està molt a prop de fer-se realitat. El dia clau podria ser divendres, quan el club blaugrana i el Xakhtar es trobaran en la final de la Supercopa d'Europa. Aquí es podria tancar un acord que està molt a prop, segons va explicar el president Joan Laporta, que va ser el primer convidat en l'estrena d'"Esport club", el nou programa de TV3. Txigrinski és una prioritat per a Guardiola.

Actualitzat
Ben aviat Pep Guardiola podrà tenir sota les seves ordres el central que volia: l'ucraïnès Dmitro Txigrinski. La directiva blaugrana farà l'últim esforç perquè el central del Xakhtar Donetsk, rival a la final de la Supercopa d'Europa de divendres, vesteixi la samarreta del Barça.
El fitxatge es tancarà abans d'aquest enfrontament i el preu que es pagarà seria al voltant dels 25 milions d'euros, una xifra desorbitada per un jugador desconegut que té embadalit Pep Guardiola.

Joan Laporta vol fer realitat el desig d'un tècnic que, pels seus resultats brillants, té tot el crèdit del món. Això i la negativa del conjunt ucraïnès de vendre ha provocat que el preu del fitxatge sigui tan elevat. Una aposta, sens dubte, arriscada que si triomfa tothom elogiarà i que, si fracassa, serà llargament qüestionada. Guardiola i Txigrinski hi tindran l'última paraula.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut