Barça

Gerard Piqué s'acomiada del Barça: "A vegades estimar és deixar marxar"

El central blaugrana, titular contra l'Almeria, no ha pogut contenir les llàgrimes després de jugar el seu últim partit al Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

Sens dubte ha estat el gran protagonista del partit. Des de la prèvia del Barça-Almeria, totes les mirades han estat posades en Gerard Piqué. El Camp Nou ha presentat una entrada de luxe, amb més de 92.000 espectadors, per poder acomiadar el central blaugrana.

Com era previsible, Xavi ha donat la titularitat a Piqué, la seva última a l'estadi. El jugador ha estat molt sòlid davant un Almeria que ha estat poc perillós en atac. El públic ha arribat a demanar que xutés el penal a favor del Barça, però el mateix Piqué ha deixat la responsabilitat a Lewandowski, que l'ha acabat fallant.

A la segona part i amb 2-0 al davant en el marcador, la defensa del Barça ha tingut encara menys feina i, per tant, Piqué ha passat més desapercebut. Però al minut 84, ha recuperat tot el protagonisme quan Xavi ha decidit substituir-lo per Christensen. Ha estat llavors quan tot el Camp Nou s'ha posat dret i ha ovacionat un jugador que s'ha convertit en llegenda.

El català ha tancat el partit amb uns números increibles: ha jugat 83 minuts, ha tingut 63 intervencions, ha fet 5 passades de mèrit bones i cap de dolenta, ha recuperat 9 pilotes i no n'ha perdut cap, ha refusat 9 pilotes, ha rematat una vegada a porteria i ha comès una falta i n'ha rebut una altra.

Un cop ha acabat el partit, Piqué ha fet una volta d'honor, ha estat mantejat pels seus companys i, entre llàgrimes, ha enviat un missatge a l'afició.

"Bona nit, culers. En primer lloc, agraïments als companys, a l'staff tècnic, els que ens ajuden dia a dia que les coses siguin més fàcils. Gràcies a la junta per tots aquests anys."

"Quan et fas gran t'adones que a vegades estimar és deixar marxar. I una relació de tant amor, de tanta passió entre el Barça i jo, crec que era el moment de deixar-nos un espai, de deixar-nos una mica d'aire, i estic convençut que en un futur tornaré a estar aquí. Això no és un comiat. Ja vaig marxar amb 17 anys perquè també en aquell moment creia que necessitàvem un espai i vaig tornar. Volia dir-vos que, com ja sabeu, el meu avi em va fer soci el dia que vaig néixer. Vaig néixer aquí i moriré aquí. Visca el Barça sempre."


Torna a veure el resum del Barça-Almeria (2-0)

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut