Ferran Jutglà celebrant un dels gols d'aquesta temporada
Ferran Jutglà celebrant un dels gols d'aquesta temporada (FCB)
Barça

Ferran Jutglà, a punt de ser traspassat al Bruges, s'acomiada del Barça amb una carta

El davanter del filial confirma que deixarà el club aquest estiu però confia a tornar a vestir de blaugrana d'aquí dues o tres temporades

Redacció Esport3Actualitzat

Ferran Jutglà confirma que marxa del Barça. Un dels jugadors que aquest curs ha combinat el primer equip amb el filial del Barça, oferint un gran rendiment amb els dos equips, deixarà la disciplina blaugrana a finals de temporada. Així ho ha anunciat a través d'una carta publicada a les xarxes socials en què agraeix a la direcció esportiva del FC Barcelona: "Que hagi tingut en compte el meu desig d'unir-me a un altre projecte, amb la idea de consolidar la meva carrera professional".

Tot i això, l'osonenc no vol que sigui un adeu per sempre, sinó un fins aviat: "Espero tornar a vestir aquesta samarreta d'aquí dues o tres temporades".

Un any que ha canviat la vida de Jutglà

Ferran Jutglà ha estat un dels noms propis d'aquesta temporada al FC Barcelona. El davanter, provinent de l'RCD Espanyol, ha estat el màxim golejador del Barça B i va rendir a un gran nivell en les ocasions que va pujar al primer equip. Tant ell com Abde i Ilias van ser habituals en les convocatòries blaugranes pel nombre de baixes a la línia ofensiva de l'equip de Xavi, que es van solucionar definitivament al mercat d'hivern amb les arribades d'Auba, Ferran Torres i Adama Traoré.

Fins llavors, el davanter osonenc va disputar set partits amb el primer equip, cinc d'ells com a titular. No només això, sinó que va ser capaç de marcar en el seu debut al Camp Nou i va fer el gol que va donar la victòria al Barça contra el Linares als setzens de final de la Copa del Rei. De fet, Jutglà ha anat agafat de la mà del gol durant tot l'any al filial blaugrana, amb qui n'ha fet 19.

Malgrat tot, sembla que Jutglà no té lloc al Barça. En cas de seguir al conjunt blaugrana hauria de tenir fitxa al primer equip, perquè per una qüestió d'edat l'any que ve no podria tenir fitxa del filial i pujar al primer equip. El jugador no volia estar al B i el Barça no li farà fitxa del primer equip, per la qual cosa totes dues parts han acordat un traspàs.

El Bruges, el més ben situat

El Bruges és el més ben situat per fitxar el davanter. Jutglà veuria amb bons ulls jugar en un equip que disputarà la Champions League, i només faltaria la signatura perquè es pogués fer oficial. L'operació se situaria entre els 5 i els 10 milions d'euros, segons les variables.

El de Sant Julià de Vilatorta ha debutat aquest dimecres amb la selecció catalana a Montilivi, on ha fet un dels sis gols de la tarda. En una entrevista al "Tot Costa", de Catalunya Ràdio, ha repassat la seva bona temporada, després que l'estiu passat va deixar l'Espanyol:

Anar al contingut