Actualitat blaugrana

Eto'o es reincorpora a la feina amb el Barça en un diumenge de doble sessió

El Barcelona ha tingut doble sessió per preparar l'inici de l'any, que començarà amb el partit de Copa contra l'Alcoià, el 2 de gener al Camp Nou. Albert Jorquera serà el gran absent per la greu lesió que es va fer amb la selecció catalana i ara el Barça es planteja fitxar un porter. En els entrenaments d'avui, la novetat ha estat Samuel Eto'o. El camerunès ha treballat amb la resta de la plantilla després de tenir permís per jugar un partit benèfic a l'Àfrica. Leo Messi ha seguit la recuperació al gimnàs, al matí, i sobre la gespa, en solitari, a la tarda. Els seleccionats per Catalunya s'han afegit al grup en la segona sessió que ha dirigit Rijkaard. Thierry Henry, amb migranya, ha estat baixa.

Actualitzat

Samuel Eto'o s'ha reincorporat als entrenaments aquest matí al Miniestadi. El camerunès ha mostrat bon humor i intensitat al llarg de tota la sessió matinal, la primera de les dues previstes per al dia d'avui. Les baixes més destacades de la sessió preparatòria han estat Leo Messi, que ha començat el treball de camp a banda dels seus companys, i Henry, per culpa d'un mal de cap intens. Per la seva part, els futbolistes convocats amb la selecció catalana s'han incorporarat a la dinàmica de l'equip a la tarda.

Rubén, porter del juvenil, s'entrena amb l'equip

Rubén, el porter de l'equip juvenil, ha estat el protagonista accidental d'aquest entrenament. S'esperava veure sobre la gespa el teòric substitut d'Albert Jorquera, el porter del Barça B, Oier Olazábal. Tot i poder veure altres jugadors del Barça B, Olazábal no ha pogut arribar a temps a l'entrenament matinal, ja que estava de vacances i va ser avisat ahir d'urgència.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut