Nasser Al-Khelaifi passa a partitipar del 22% del Braga
Nasser Al-Khelaifi passa a partitipar del 22% del Braga
futbol

Els petrodòlars d'Al-Khelaifi entren al quart gran de Portugal

Males notícies per als tres clubs més potents del país lusità: Porto, Benfica i Sporting

Redacció Esport3Actualitzat

Nasser Al-Khelaifi ha entrat amb força a Portugal a través de Qatar Sports Investments, el grup propietari del PSG i des de la qual es desenvolupen els projectes esportius del país àrab. L'empresa, amb presència també al món del pàdel, ha adquirit el 22% del SC Braga, una porció valorada en uns 90 milions d'euros.

El futbol portuguès està pendent d'un nou acord pels drets televisius que suposarà una bona injecció per als clubs, especialment per als tres grans, Porto, Benfica i Sporting, però també per al quart gran en discòrdia, aquest Braga on juga l'exblaugrana Abel Ruiz. "Es tracta d'una inversió a llarg termini que vol que l'equip deixi de viure eclipsat pels 'tres grans'."

Malgrat que és el segon club de futbol que adquireix, encara que sigui parcialment, després de l'entrada al PSG el 2011, fa tres anys Al-Khelaifi va intentar invertir els seus petrodòlars al Leeds. L'històric club anglès, però, va acabar en mans de l'empresari italià Andrea Radrizzani. Actualment, gairebé dos centenars d'equips pertanyen a societats que administren diversos clubs de forma simultània, fórmula en què destaca el també àrab City Football Group (Manchester City, Girona, New York City, Melbourne City...)

Anar al contingut