Rugbi

Els Dragons Catalans inicien una temporada on el títol és l'únic objectiu

Després de quedar-se a un pas l'any passat en caure a la final davant de Saint Helens, aquest any volen portar el trofeu de la Super League al continent per primer cop en 128 anys d'història

Josep CochActualitzat

No fa gaires mesos els jugadors dels Dragons Catalans miraven amb desencís com el Saint Helens aixecava el títol de campió de la Super League damunt de la gespa de l'estadi d'Old Trafford. Però aquesta imatge ja forma part de la història del club nord-català.

Comença una nova temporada i, tal com mana la tradició d'una competició que té 128 anys d'història, l'obriran els dos equips que van disputar l'última final.  Una Lliga en què per primer cop a la història hi haurà un altre equip francès a banda del nord-català: el Tolosa Olimpique. Ben Garcia, que aquest any repeteix com a equip, aspira a debutar amb victòria.

"És la repetició de la gran final. És molt bo començar amb aquest partit. Serà un partit dur contra un dels millors equips de la competició. Però estem preparats."

L'equip hi arriba després de la sortida del mític James Maloney, però amb la incorporació de tres nous fitxatges procedents d'Austràlia: Mitchell Pearce, Tyrone May i Dylan Napa, jugadors que ja han guanyat la National Rugby League. Steve McNamara disposa de la fórmula magistral per poder reeditar aquests èxits i, fins i tot, millorar-los, i en què l'ingredient més determinant és treballar des de la humilitat.

"Tots els equips creuen que tenen l'opció de guanyar la final quan comença la temporada i, en definitiva, nosaltres també intentarem fer-ho. Ser humils ens va portar a l'èxit la temporada passada. Hem de visualitzar-ho per entendre-ho i poder fer una temporada millor."

Els Dragons comencen al Totally Wicked Stadium una nova aventura i somien fer un pas més i portar el títol de la Super League cap al continent per primer cop a la història.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut