Els Dragons i els Vikings, a la semifinal de la Lliga Europea de futbol americà (@Dragons_BCN)
Futbol americà

Derrota contundent dels Dragons a les semifinals de la Lliga Europea

Els catalans, que arribaven al partit després de dues derrotes, no han tingut cap opció davant l'equip austríac

Els Vienna Vikings han passat per sobre dels Barcelona Dragons a les semifinals de l'European League of Football. Els catalans no han tingut cap opció davant un equip austríac que ha dominat el duel de principi a fi i ha acabat guanyant per 12 a 39.

Els de Viena, molt encertats en tot moment, han començat molt endollats el partit, i al descans ja dominaven el marcador per 0 a 13 amb dos "touchdowns" de Florian Wegan.

A la sortida dels vestidors la dinàmica ha seguit igual: els Vikings marcaven el ritme del matx i uns Dragons desencertats anaven a remolc. En un tram final de tercer quart nefast per als catalans, els de Viena han anotat un "field goal" i un "touchdown" que ha sentencia pràcticament el partit (0-32).

A l'inici de l'últim període, i després d'un altre "field goal" dels Vikings, els Dragons han anotat per partida doble per seguir somiant en una miraculosa remuntada, però els vienesos no han donat marge per a la sorpresa i s'han acabat emportant el partit per 12 a 39.

A la final, els Vikings es veuran les cares amb l'Hamburg Sea Devils, grans favorits per endur-se el títol, que van superar aquest dissabte els Raiders Tirol per 19 a 7 a l'altra semifinal.

Els alemanys han atropellat tots els rivals amb qui s'han enfrontat aquesta temporada i només han perdut un partit, precisament contra els Dragons. L'Hamburg va perdre la final de l'ELF l'any passat amb els Frankfurt Galaxy i buscaran treure's l'espina en l'edició d'aquest any.