Futbol

El Vissel Kobe acomiada Andrés Iniesta amb un emotiu homenatge

El futbolista ha posat punt final a la seva etapa al Vissel convertit en una llegenda del club

Redacció Esport3/AgènciaActualitzat

El Vissel Kobe i Andrés Iniesta s'han acomiadat en un duel de la Lliga japonesa que s'ha convertit en un homenatge a la trajectòria del futbolista. Després de cinc temporades, l'exblaugrana ha disputat aquest dissabte el seu últim partit amb el conjunt japonès.

L'afició del Vissel li ha fet un homenatge espectacular, amb un mosaic dedicat al número 8 que també ha lluït al club nipó. Iniesta ha estat titular i ha sortit al camp acompanyat de tota la família. Quan ha estat substituït, al minut 57, ha rebut l'ovació del públic, que duia banderes espanyoles i pancartes en el seu honor.  

El manxec ha abandonat el camp fent la salutació japonesa en un gest d'agraïment a l'afició, i ha posat així punt final a la seva etapa al Vissel.

Després del matx, hi ha hagut una cerimònia molt emotiva en què afició i equip s'han unit per acomiadar-lo. Iniesta, acompanyat de la dona i els fills, no ha pogut reprimir les llàgrimes. 

La seva trajectòria al Vissel Kobe

El futbolista, de 39 anys, va deixar el Barça per fitxar pel Vissel Kobe el juny del 2018, i va formar part de l'onze ideal de la Lliga japonesa el 2019 i el 2021.

En la segona temporada al Japó, va ser clau perquè l'equip aixequés la Copa de l'Emperador i es classifiqués per disputar la Lliga de Campions de l'Àsia en dues ocasions, però des del 2021 ha tingut diverses lesions que han impedit que tingués regularitat.

Això i canvis a l'equip van fer que tingués pocs minuts en els últims mesos. Durant aquesta temporada, el manxec només ha jugat tres partits, una presència minsa que xoca amb les seves ganes de continuar jugant a futbol.

El Vissel Kobe actualment és el segon classificat de la Primera Divisió nipona, la J-League.

De moment, no se sap quina serà la següent destinació de l'exjugador del Barça, que ha manifestat la seva voluntat de continuar la carrera com a futbolista professional.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut