El Madrid venç amb comoditat el Múrcia (5-1) i es classifica per als vuitens de Copa

El Madrid va resoldre sense problemes el pas als vuitens de final de la Copa del Rei. Els homes de Mourinho, que va ser expulsat per protestar, van fer una arrencada de partit molt intensa. Granero va marcar en el minut 4 i, abans del descans, Higuaín va fer el 2-0 en una acció en fora de joc de Ramos. Cristiano Ronaldo va fer el 3-1 i en els últims deu minuts el partit va embogir amb un penal a favor del Múrcia, transformat per Pedro, un altre penal a l'altra àrea que no va desaprofitar Benzema i un últim gol de Xabi Alonso, de falta.

Mourinho va alinear un onze format per Casillas, Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo, Diarra, Granero, Pedro León, Benzema, Canales i Higuaín. Un onze format per una barreja de titulars i suplents. L'equip blanc va sortir a resoldre l'eliminatòria per la via ràpida. El joc intens dels homes de Mourinho aviat va ser recompensat. En el minut 4, Granero va engaltar un bon xut amb l'interior que es va colar per l'escaire de la porteria "pimentonera". Era l'inici somiat pel públic del Bernabéu, que aquest dimecres presentava una excel·lent entrada, tot i que el rival era un equip de Segona B.

El gol va donar tranquil·litat als jugadors blancs, que s'apropaven amb perill a l'àrea murciana amb constants incursions de Pedro León. El Múrcia s'intentava tancar per sortir en alguna contra, però la diferència de qualitat entre tots dos conjunts es feia molt evident i, a més, el Madrid no semblava disposat a relaxar-se. El partit es va anar ensopint a mesura que avançaven els minuts. Un dels moments que més va caldejar l'ambient a l'estadi va arribar en el minut 38. Mourinho va protestar enèrgicament una decisió arbitral i el col·legiat, Paradas Romero, el va expulsar. El públic del Bernabéu va esbroncar l'àrbitre profusament mentre el tècnic portuguès marxava cap a la grada des d'on va poder seguir el partit. L'expulsió del tècnic va esperonar els blancs. Higuaín va enviar un xut dins l'àrea per sobre de la porteria murciana. Un minut després, en el 44, l'argentí no va fallar. El davanter va recollir una centrada des de la banda esquerra i va rematar al fons de la xarxa. El gol, però, no hauria d'haver pujat al marcador perquè Ramos es trobava en fora de joc i obstaculitzava el porter Dani Hernández.

En la segona part, tot i que l'eliminatòria ja semblava resolta, Mourinho va donar entrada a Cristiano Ronaldo i Xabi Alonso en substitució de Canales i Higuaín. Ben aviat el portuguès va tenir dues bones oportunitats per marcar. El Múrcia seguia tenint molts problemes per passar de mig camp. El partit era un monòleg del Madrid. En el 61, Benzema va enviar una pilota al travesser. Arbeloa, instants abans, havia perdonat una passada de la mort quan només havia de definir davant el porter "pimentonero". Di María també va entrar en la segona i també va disposar d'una bona oportunitat de marcar gràcies a un xut molt ajustat des de fora de l'àrea que va marxar fora fregant el pal. Tot feia preveure que el marcador no es quedaria en aquest 2-0, i així va ser. Una gran assistència des de la banda de Di María amb l'exterior de la bota la va rematar a plaer al fons de la xarxa Cristiano Ronaldo.

I en els últims 10 minuts el partit va embogir. Primer, amb l'expulsió per doble groga a Arbeloa. Un minut després, amb un penal favorable al Múrcia per mans de Xabi Alonso. Pedro no va desaprofitar la pena màxima i va fer el gol de l'honor per als murcians. En el 85, Paradas Romero va xiular un altre penal, però en aquest cas a l'altra àrea, per falta sobre Di María. Benzema tampoc va fallar des dels onze metres. I encara hi va haver temps per un gol més del Madrid. Un gol afortunat marcat per Xabi Alonso. El migcampista xuta una falta que desvia un defensa murcià al fons de la xarxa. 5-1 en un partit plàcid per als blancs i amb un final absolutament frenètic.