El golàs des de 30 metres d'Alexia Putellas contra el València

La jugadors catalana ha estat la gran protagonista al Johan Cruyff després de fer un hat-trick en quatre minuts

El Barça ha sumat la tercera victòria de la temporada en tres jornades, aquesta amb una golejada davant el València (8-0). Alexia Putellas ha estat la gran protagonista del partit amb un hat-trick en tan sols quatre minuts. El millor dels seus gols ha estat el que ha marcat des de 30 metres. La catalana ha engaltat una rematada de primeres amb l'esquerre que ha estat imparable per la portera rival, que estava bastant avançada.

La capitana blaugrana s'ha mostrat orgullosa per la feina que ha fet l'equip després de l'aturada de seleccions.

"Venim de tenir automatismes diferents, cada jugadora amb la seva selecció. Hem tingut dos dies per tornar al camí de l'equip i al final ha sortit molt bé. És molt important començar guanyant després de l'aturada per seleccions"