Raids

El Chaleco López guanya la 3a etapa i Cyril Despres és el nou líder en motos al Dakar

Tercera etapa de la prova amb 243 quilòmetres d'especial entre Pisco i Nazca, al Perú. En motos, victòria parcial per al Chaleco López (KTM). Cyril Despres (KTM), que ha estat tercer de l'etapa a 4.08 del xilè, és el nou líder de la general. En cotxes, triomf parcial per a Nasser Al-Attiyah (Buggy) i lideratge de la general per a Stéphane Peterhansel (Mini).

Actualitzat
Al Dakar, 3a etapa de la prova amb 243 quilòmetres d'especial entre Pisco i Nazca, al Perú. En motos, victòria parcial per al Chaleco López (KTM). Cyril Despres (KTM), que ha estat tercer de l'etapa, a 4.08 del xilè, és el nou líder de la general. El primer català de la jornada ha estat Gerard Farrés (Honda), setè, i el millor a la general és Jordi Viladoms (Husqvarna), vuitè, a 9.08. El castellonenc Joan Barreda (Husqvarna), que era líder, ha perdut 33 minuts i ara és 18è, a 20.04 de Despres.

Canvi de líder també en cotxes

Nasser Al-Attiyah (Buggy
) ha guanyat la 3a etapa en cotxes. El nou líder de la general és Stéphane Peterhansel (Mini), que té 6.33 d'avantatge sobre el qatarià. Mala jornada per a Carlos Sainz (Buggy), que ha perdut més de 30 minuts i ara és 5è a 21.16 de Peterhansel de manera provisional perquè els jutges de cursa li han tornat la penalització de la 2a etapa perquè no va fer servir el segon GPS adequadament. El català Nani Roma (Mini) ha estat 5è de l'etapa i és 7è de la general.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut