Actualitat blaugrana

El Barça de Guardiola disputarà vuit partits durant la pretemporada

El nou Barça de Pep Guardiola disputarà vuit partits (sis d'amistosos i dos d'oficials) durant la pretemporada, que començarà el 14 de juliol, amb una setmana d'entrenaments a la capital catalana abans de viatjar a la concentració de Saint Andrews. L'equip blaugrana estarà en terres escoceses entre el 21 i el 26 de juliol i durant aquest temps jugarà dos partits amistosos.

Actualitzat

El primer serà el 24 de juliol davant l'Hibernian a l'estadi de Murrayfield i el segon, davant el Dundee United el 26 de juliol a Tannadice Park. Després de passar tres dies més a Barcelona per seguir amb la seva preparació, el conjunt blaugrana es desplaçarà a Florència per jugar un amistós contra el Fiorentina el dia 30 de juliol. A continuació l'equip viatjarà cap als Estats Units per dur a terme una gira en la qual s'han programat dos amistosos més a Chicago i Nova York davant el Guadalajara (el 3 d'agost) i els New York Red Bulls (el dia 6).

A la tornada dels Estats Units, al Barça l'esperaran tres partits més, dos d'ells al Camp Nou. Primer vindrà l'anada de la tercera ronda prèvia de la Lliga de Campions (el rival es coneixerà en el sorteig de l'1 d'agost), que es disputarà entre el 12 i el 13 d'agost. El 16 se celebrarà el Trofeu Joan Gamper, que aquesta temporada té com a equip convidat el Boca Juniors, i per acabar es jugarà la tornada de la prèvia entre el 26 i el 27 d'agost.

Guardiola demana Mario Gómez

El davanter que Pep Guardiola ha demanat a Txiki Begiristain està jugant l'Eurocopa. Es tracta de Mario Gómez. Jugador de l'Stuttgart i de la selecció alemanya, tindria assignat el paper que va tenir Larsson en la seva etapa blaugrana. No seria titular, però intervindria especialment en partits travats.

Anar al contingut