Barça

Dos dels possibles recanvis per la banqueta del Barça llencen pilotes fora

Robert Martínez i Marcelo Gallardo descarten parlar del Barça i asseguren que estan centrats en els seus actuals equips, la selecció belga i el River Plate argentí

Redacció Esport3Actualitzat

En les últimes hores hem pogut sentir dos dels aspirants a la banqueta del Barça. Tant el tècnic català Robert Martínez, actual seleccionador de Bèlgica, com l'argentí Marcelo Gallardo, tècnic de River Plate, s'han dedicat a llençar pilotes fora.  

Martínez ha negat que hagi tingut cap contacte amb el Barça:

"No comentaré res de la meva situació personal perquè no ho he fet mai com a entrenador. El futbol no va d'entrenadors, sinó de jugadors, equips... Estem enfocats en una increïble ocasió d'estar a la final de la Nations League. Això és l'únic que importa. El que em pregunteu sobre rumors no és rellevant."

De la mateixa manera ha respost Marcelo Gallardo. No ha negat els contactes però sí que ha deixat clar que, almenys, la temporada l'acabarà com a entrenador de River.

"No se m'ha passat mai pel cap, més enllà dels rumors, abandonar el club. Si han contacta amb mi... quin sentit té? La meva mirada està posada en el partit de diumenge i en acabar el meu vincle contractual amb River com correspon. Després ja veurem com seguim."

 

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut