Arbilla entrenant-se (Foto: www.rcdespanyol.com)
Arbilla entrenant-se (Foto: www.rcdespanyol.com)
Espanyol

Anaitz Arbilla completa el seu últim entrenament abans de l'operació al tendó d'Aquil·les

L'equip ha fet aquest diumenge una sessió de recuperació després de la derrota de dissabte contra l'Atlètic de Madrid. Ha estat l'últim dia de feina del lateral espanyolista abans de marxar a Londres per ser operat

Actualitzat

Anaitz Arbilla ha completat aquest matí de diumenge el seu últim entrenament abans de viatjar, dilluns, a Londres per ser operat dimarts a l'hospital "The Princess Grace" d'una tendinopatia al tendó d'Aquil·les de la cama dreta. El navarrès estarà acompanyat pel responsable dels serveis mèdics de l'Espanyol, Antoni Turmo.

Òscar Duarte no ha pres part en aquesta sessió a causa de la contusió al peu esquerre que va partir en la derrota davant de l'Atlètic de Madrid (1-3). S'espera, però, que després del dia de descans concedit a la plantilla aquest dilluns, es pugui reincorporar dimarts a la feina a les 11 del matí.

Després de l'entrenament ha passat per la sala de premsa el migcampista Pape Diop. L'Espanyol juga divendres contra el Llevant, l'exequip del senegalès. Diop ha apuntat que "ens falta molt poc per tancar el nostre objectiu de salvació. És un camp molt complicat. És un bon equip defensivament i aprofiten les seves opcions".

El migcampista porta tres gols consecutius de cap a la sortida d'un córner. El seu objectiu personal, però, segueix sent el mateix, "defensar bé, fer passades als meus companys, aconseguir equilibri en el joc i ajudar. Si aconsegueixo un gol és un plus, però res més".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut