Amb què coincideixen les eleccions a nivell esportiu

Amb què coincideixen les eleccions a nivell esportiu

Les eleccions anticipades al Parlament cauen en un mes farcit d'esdeveniments esportius

Redacció Esport3Actualitzat

Primavera farcida. La convocatòria d'eleccions anticipades per al diumenge 12 de maig anunciada pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha fet treure ràpidament el calendari esportiu per comprovar què es courà aquell cap de setmana del mes de maig.

Un període final de temporada en què els esdeveniments esportius apugen periodicitat i intensitat. La campanya electoral comença el divendres 26 d'abril i acaba el dia 10 de maig. El dissabte 11 de maig jornada de reflexió i el 12 de maig eleccions al Parlament.

La Lliga disputarà la seva jornada 35 el cap de setmana de l'11-12 de maig. Amb l'horari encara per confirmar, el Barça se les veurà amb la Reial Societat a Montjuïc. El Girona jugarà a domicili contra l'Alabès, a falta de només tres jornades més per al final de la Lliga.

L'Espanyol, per la seva banda, jugarà contra el Valladolid en terres lleoneses en la jornada 39 de Segona Divisió. 

S'ha de tenir en compte que el cap de setmana anterior, el del 4-5 de maig, se celebrarà el Girona-Barça a Montilivi. Per tant, les eleccions esquiven el derbi català i també el clàssic, que es jugarà el diumenge 21 d'abril.

Lluny quedarà encara la final de la Champions, que es disputarà a Wembley l'1 de juny.
 

Final de temporada pel Barça femení

L'equip de Jonatan Giráldez encararà el tram més important de la temporada. El cap de setmana següent a les eleccions, el dissabte 18 de maig, hi ha la final de la Copa de la Reina

Mes decisiu per al Barça (EFE)

El cap de setmana següent, el 25 de maig, San Mamés acollirà la final de la Champions femenina. Una data marcada per molts aficionats del Barça, que han esgotat en poc temps les primeres entrades per a la gran cita de la temporada.

Dues dates importants al calendari esportiu que esquiven les eleccions catalanes. El que sí tindrà el Barça el cap de setmana dels comicis serà una nova jornada de Lliga regular, la 27, contra l'Athletic Club al Johan Cruyff. Faltaran tres jornades per al final de la Lliga F, i si mantenen la distància que ara mateix tenen amb el segon classificat, de 9 punts, seria la primera oportunitat per poder celebrar ja el títol de Lliga.

Altres competicions

Pel que fa a la Lliga ACB, el Barça jugarà a la pista del Bilbao aquell cap de setmana en la jornada 34. El Baxi Manresa ho farà contra el Tenerife, el Joventut contra l'Obradoiro i el Girona contra el Saragossa.

Pel que fa a motor, el Mundial de Moto GP fa parada a Le Mans del 10 al 12 de maig en el Gran Premi de França.

En ciclisme, estarà en marxa el Giro d'Itàlia, que acaba el 26 de maig.

Santiago Buitargo celebrant la victòria
Nova edició del Giro (Giro d'Itàlia)
Anar al contingut