Una estàtua d'una nena davant la façana de San Mamés
Una estàtua d'una nena amb motiu de la final de la Champions femenina (EFE)
Futbol femení

S'esgoten en poc temps les primeres entrades de la final de la Champions femenina

A les dotze del migdia s'han posat a la venda un primer pac d'entrades, entre 15 i 45 euros, i s'han esgotat en pocs minuts

Redacció Esport 3Actualitzat

En un tres i no res s'han esgotat totes les entrades que UEFA ha posat a la venda per a la final de la Champions femenina que es jugarà a San Mamés el 25 de maig.

El màxim organisme europeu ha aprofitat el Dia Internacional de les Dones per obrir la venda de tiquets a la seva web. El termini ha començat a les 12.00 del migdia i, en pocs minuts, han volat totes. Els preus anaven entre els 15 i 45 euros, segons la zona de l'estadi.

En poc temps, s'ha esgotat el primer pac d'entrades per a la final de la Champions femenina
Volen les entrades per a la final de la champions femenina de Bilbao

Tot i que no se sap qui les ha adquirit, molts aficionats del Barça han decidit comprar-les, tot i que encara no se sap si l'equip blaugrana jugarà la final. El Barça ha d'afrontar els quarts de final contra el SK Brann noruec. L'equip de Jonatan Giráldez ha jugat les dues últimes finals consecutives i és un dels màxims favorits per arribar a la gran final de Bilbao.

Es preveu una gran entrada a San Mamés, la seu de la final, que acollirà l'esdeveniment esportiu femení més gran d'Europa. Nadia Kessler, la màxima responsable de futbol femení de la UEFA, ha destacat a través d'un vídeo l'oportunitat que tenen d'aquí dos mesos:

"Espanya és actualment un dels epicentres mundials del futbol femení i, per això, no se m'ocorre una millor manera de celebrar el futbol femení enfrontant els dos millors clubs d'Europa a Bilbao, en un estadi tan grandiós com La Catedral. Els ulls del món de l'esport estaran posats en nosaltres el 25 de maig. Esperem crear més història en el futbol femení."

Tots els detalls per a la compra d'entrades

Els clubs de futbol, penyes i/o associacions que formin grups de més de 30 persones tindran la possibilitat d'enviar un formulari de sol·licitud de grup per correu electrònic a grupotickets@rfef.es, una sol·licitud que no implica la reserva de les entrades i que implicarà esperar la resposta al correu electrònic per fer-ne l'adquisició.

Les persones amb mobilitat reduïda (PMR) que vulguin assistir-hi hauran d'enviar un correu electrònic a pmr@rfef.es indicant PMR a l'assumpte i, a més de l'entrada, rebran una invitació gratuïta per al seu acompanyant.

La final es podrà viure des dels Boxs de San Mamés: una experiència amb localització privilegiada, servei gastronòmic exclusiu a la llotja i l'opció d'arribar dues hores abans i anar-se'n una hora i mitja després del xiulet final. Aquestes luxoses entrades amb atenció personalitzada s'hauran de sol·licitar a hospitality@athletic-club.eus.


Per a totes les futbolistes

La UEFA ha aprofitat la presentació dels actes de la final de la Champions per exposar una estàtua d'una nena mirant a San Mamés, juntament amb una pilota.

L'escultura, que està feta de bronze, s'ha inaugurat per una iniciativa de sensibilització i conscienciació. Es tracta d'una figura inspirada en una noia que es diu "Nahia" i que representa totes aquelles dones que somien arribar a ser professionals algun dia.

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut