Álvaro González durant l'entrenament de diumenge (@rcdeespanyol)
Espanyol

Álvaro González: "Podem tancar la permanència contra el Llevant"

El jugador de l'Espanyol és conscient de la necessitat de guanyar aquest divendres contra el Llevant per poder tancar la permanència a Primera. Els de Galca tornen aquest dimarts a les 11.00 als entrenaments

Actualitzat

L'RCD Espanyol s'incorpora aquest dimarts als entrenaments (a les 11.00 del matí) per preparar el partit que aquest divendres els enfronta al Llevant en la jornada 33 de Lliga. Un partit clau per tots dos equips, per als blanc-i-blaus per intentar tancar la permanència amb una victòria, per al Llevant per enganxar-se a la salvació.

Álvaro González ha reconegut en una entrevista que l'equip va estar bé en el primer temps contra l'Atlètic de Madrid (amb el que van perdre 1-3), però que després del gol de Griezmann no va estar tan còmode. "La primera part de l'equip va ser bona. L'objectiu era posar-se al davant perquè sabíem que si s'avançaven ells, seria complicat. La pena va ser que abans del descans ens van igualar i a partir del primer gol. El segon gol ens va descol·locar i, amb el marcador a favor, són molt difícils de superar. El tercer gol a la contra va ser definitiu", ha reconegut el jugador.

El central comenta, però, que ens "hem de quedar amb les bones sensacions" i adverteix que el partit d'aquest divendres contra el Llevant és "importantíssim perquè podem tancar la permanència". En aquest sentit ha assenyalat que "els partits en què els equips es juguen alguna cosa són dificilíssims i aquest és per al Llevant l'última oportunitat per enganxar-se a la salvació. Hauríem de saber jugar amb això, perquè l'ansietat per guanyar pot ser perjudicial per a un mateix. Hem de saber jugar aquest partit, que caigui del nostre costat i portar els tres punts perquè donaríem un pas de gegant ".

Així mateix, Álvaro ha assenyalat que és bo que encara hi hagi coses en joc a la Lliga. "La gent de dalt no pot afluixar i els de baix, tampoc. Tot està atapeït i això és bo perquè tots s'hi juguen alguna cosa ".

Aquesta és l'entrevista que ha ofert a la televisió del club:

Arbilla, operat aquest dimarts

Anaitz Arbilla va completar diumenge el seu últim entrenament abans de viatjar avui dilluns a Londres per ser operat dimarts a l'hospital "The Princess Grace" d'una tendinopatia al tendó d'Aquil·les de la cama dreta. El navarrès estarà acompanyat pel responsable dels serveis mèdics de l'Espanyol, Antoni Turmo.

Anar al contingut