Futbol

Albert Riera es lesiona en l'últim entrenament i es perd el partit de Valladolid

L'Espanyol afronta el partit de Valladolid amb la necessitat d'oblidar una setmana nefasta. A la derrota d'Almeria i l'eliminació de la Copa a mans de l'Athletic, cal sumar una altra mala notícia que s'ha produït en l'últim entrenament: la lesió d'Albert Riera, un home que fins ara havia jugat 18 dels 19 partits de Lliga. A més, Ernesto Valverde continua sense poder comptar amb Jarque ni De la Peña, i ha deixat fora Clemente Rodríguez per decisió tècnica. La novetat a la convocatòria és Rufete, que ja ha agafat el to i està a disposició de l'entrenador.

Actualitzat

Riera s'ha lesionat després de fer una centrada que ha acabat rematant Ferran Corominas. L'extrem s'ha dirigit ràpidament a la zona on hi havia el metge, Eduard Mauri, i en veure que era un tema muscular l'han enviat cap als vestidors. Són unes molèsties que afecten el quàdriceps de la cama esquerra i que el fan ser baixa per al desplaçament a Valladolid. Sort per a Valverde que el Comitè de Competició va anul·lar l'injusta targeta vermella que va veure Luís García a la Copa. Malgrat aquest incident, el tècnic espanyolista no vol parlar malament dels àrbitres.

La notícia positiva de la jornada ha estat el retorn a les convocatòries de Rufete. L'extrem alacantí comença a veure la llum en una temporada, de moment, per ell molt negativa com demostra que encara no ha debutat a la lliga.

Valverde: "És un partit clau"

Ernesto Valverde ha assenyalat que el partit davant el Valladolid és "clau" per iniciar amb bon peu la segona volta i per tornar "a la inèrcia positiva". Així mateix, ha avisat de la perillositat de Joseba Llorente, golejador val·lisoletà. "Hi ha moments en què els davanters ho endollen tot. Llorente és un jugador que fa gols, genera incomoditat, perquè pressiona i és insistent. Està donant un extraordinari rendiment i hem de tenir molta cura".

Valverde ha lamentat la baixa d'última hora d'Albert Riera, encara que ha destacat que els jugadors s'han recuperat bastant bé de l'esforç del partit de Copa. A més, ha comentat que és "de sentit comú" que el Comitè de Competició retirés la targeta vermella a Luis García. "Ho veig com una cosa lògica, encara que entenc que els àrbitres es puguin equivocar. Els àrbitres no ens perjudiquen a propòsit i em sembla una mica lleig parlar-ne".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut