Barça

Abidal torna als entrenaments del Barça, que s'exercita amb el filial per l'absència dels internacionals

El retorn del francès al treball de camp ha estat la principal novetat en el primer entrenament dels blaugranes aquesta setmana, on a causa de l'absència de fins a catorze internacionals, la sessió s'ha desenvolupat de forma conjunta amb el filial blaugrana. Xavi Hernández i Alex Song han fet treball de recuperació.

Actualitzat
El retorn del francès Éric Abidal al treball de camp ha estat la principal novetat en el primer entrenament del FC Barcelona aquesta setmana a la ciutat esportiva, on a causa de l'absència de fins a catorze internacionals, la sessió s'ha desenvolupat de forma conjunta amb el filial blaugrana.

Precisament, dos dels jugadors que finalment no han pogut viatjar amb les seves seleccions per lesió han fet feina de recuperació en la tornada als entrenaments a Sant Joan Despí, ja que la plantilla va disposar ahir de jornada de descans després del partit de diumenge a València.

D'una banda, el migcampista Alex Song, que no s'ha desplaçat amb el Camerun per a l'amistós a Tanzània per unes molèsties al genoll esquerre, ha fet treball específic al gimnàs, al costat del seu company Thiago Alcántara.

També ha fet treball de recuperació Xavi Hernández, que estarà dues setmanes de baixa per un trencament fibril·lar al bíceps de la cama dreta que li farà perdre, de moment, els partits contra Getafe i Granada, amb l'objectiu d'estar disponible per a l'anada de vuitens de final de Lliga de Campions en front del Milan.

En la sessió de grup, l'assistent tècnic Jordi Roura no ha pogut comptar amb els internacionals espanyols Valdés, Jordi Alba, Piqué, Puyol, Busquets, Cesc Fàbregas, Iniesta, Pedro Rodríguez i Villa, així com els argentins Messi i Mascherano, el xilè Alexis Sánchez i els brasilers Alves i Adriano.

Per això els jugadors disponibles del primer equip s'han entrenat de forma conjunta amb el filial, amb l'absència de Marc Bartra per un procés víric amb febre i la grata notícia del retorn d'Éric Abidal, després de les proves mèdiques a les quals es va sotmetre, relacionades amb el seu trasplantament de fetge l'any passat.

El Barça s'entrenarà un altre cop els pròxims dos dies i tornarà a descansar divendres, abans de realitzar un últim entrenament dissabte, amb vista al partit de Lliga de diumenge contra el Getafe a les 12.00 al Camp Nou, un horari inèdit per als blaugranes.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut