Shakira
L'artista colombiana en un posat davant les càmeres (Getty)

Shakira aparca els atacs a Piqué i publica "Acróstico", una cançó d'amor als seus fills

És una balada dedicada als seus fills Milan i Sasha després del tràngol de la separació, amb un videoclip de dibuixos animats

Actualitzat

Shakira ha publicat aquest divendres de matinada un nou tema: es titula "Acróstico" i és una carta dedicada als seus fills en forma de balada. El videoclip és com un conte en dibuixos animats en què un ocell, una mare, pon els ous i cuida els seus pollets en un niu. Els versos de la lletra formen un acròstic amb els noms dels seus dos fills, Milan i Sasha

La cantant ha penjat el vídeo a YouTube i ha publicat l'estrena a diverses xarxes socials i plataformes musicals.

Shakira ha deixat, en aquesta ocasió, les hostilitats cap a la seva exparella, l'exjugador del Barça Gerard Piqué. Ha passat pàgina i dedica uns versos als fills després del tràngol que ha passat.

"Acróstico" és una cançó d'amor maternal curta, de poc menys de 3 minuts, senzilla, només acompanyada per un piano. S'adreça a cada un dels fills individualment, formant amb els versos l'acròstic del seu nom, i una tornada en la qual expressa: "L'únic que vull és la teva felicitat i estar amb tu. Un somriure teu és la meva debilitat. Estimar-te serveix d'anestèsia al dolor i fa que em senti millor. Soc aquí pel que necessitis. Has vingut a completar el que soc."

La portada del senzill a les plataformes de streaming també és una metàfora de la situació que travessa l'artista: hi apareixen unes capses de mudança, un os de peluix mig empaquetat i un adhesiu d'un cor trencat.

Aquesta cançó podria ser un avançament del que serà el seu dotzè disc d'estudi. A més, és el primer tema que firma en solitari des del "Don't Wait Up" del 2021. Els últims quatre èxits de Shakira, els quatre dards a la seva exparella, els va firmar al costat de Rauw Alejandro amb "Te felicito", "Monotonia" amb  Ozuna, "Session #53" amb Bizarrap i "Te quedó grande" amb Karol G.

 

ARXIVAT A:
Xarxes socials Música
Anar al contingut