Shakira s'alia amb Karol G a "Te quedó grande": cant contra els ex amb més dards a Piqué

El tema forma part del nou disc de Karol G "Mañana será bonito" i suggereix un interès per tornar de l'exfutbolista no correspost per la cantant

RedaccióActualitzat

Shakira acaba d'estrenar cançó. Aquest cop, col·labora amb Karol G a "TQG. Te quedó grande", el nou tema presentat aquesta matinada.

En aquesta cançó, que forma part del nou disc "Mañana será bonito", que Karol G també publica aquest divendres, Shakira explica que la seva vida ha millorat i ha canviat completament de rumb, i sembla interpel·lar directament de nou la seva exparella Gerard Piqué, suggerint un interès de l'exfutbolista per tornar amb ella:

"Y quieres volver ya lo suponía, dándole like a la foto mía, tú buscando por fuera la comida y yo pensando que era la monotonía."

També n'hi ha que farien referència a la seva nova parella:

"Qué haces buscándome melao si sabes que yo errores no repito, dile a tu nueva bebé que por hombre no compito."

Les cantants colombianes s'han unit en aquesta cançó on es mostren fortes després d'un trencament

Alguns fragments d'aquesta col·laboració tan esperada entre les dues cantants colombianes s'ha filtrat aquesta nit, amb un avanç del videoclip en una pantalla gegant a Times Square, a Nova York, que encara ha alimentat més l'expectació.

La cançó de desamor també faria referència al trencament de Karol G amb el raper Anuel AA.


La nova cançó arriba després del seu últim èxit amb el productor Bizarrap, Session #53, un tema farcit de dards contra Piqué que va arrasar a Youtube.


Aquest seria el quart tema que Shakira publica amb referències a la separació amb Gerard Piqué després de Monotonía, fet en col·laboració amb Ozuna, i de "Te felicito", amb l'artista porto-riqueny Rauw Alejandro, que es pot escoltar aquí:


En el videoclip de Monotonía, gravat a Manresa, Shakira compra en un supermercat plorant i, després de rebre un tret de bazuca al pit que la forada, recull el seu cor de terra i el passeja pel carrer.


En 12 anys de relació també n'hi ha hagut, d'amor

La primera cançó que Shakira va dedicar explícitament a la seva relació amb Piqué, va ser "Me enamoré", publicada el 2017. En aquest cas, feia referències a la seva història d'amor, amb fragments com "mira, qué cosa bonita, qué boca más redondita, me gusta esa barbita" o "contigo yo tendría diez hijos, empecemos por un par", que són els que justament han tingut.

 

El mateix any, també va incloure una menció a l'exfutbolista del Barça en el tema que va fer amb Carlos Vives "La bicicleta". Hi deia: "Que si a mi Piqué algún día le muestras el Tayrona, después no querrá irse pa' Barcelona."

Al nou àlbum de Karol G també hi participen la catalana Bad Gyal, que intervé a la cançó "Kármika" i l'artista canari Quevedo, que col·labora a la peça "Pero tú".

 

ARXIVAT A:
Gerard PiquéMúsica
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut