Un furgó dels Mossos d'Esquadra trasllada els detinguts per la violació múltiple de Sabadell fins als jutjats
Un furgó dels Mossos d'Esquadra trasllada els detinguts per la violació múltiple de Sabadell fins als jutjats

Presó per a un dels vuit detinguts per la violació múltiple a Sabadell

El jutge, que dona veracitat al relat de la víctima i considera que van ser tres els autors materials de l'agressió, només n'envia un a la presó, perquè n'hi ha un altre que no està identificat i en el tercer cas faltarien proves

Actualitzat

El jutjat instrucció número 2 de Sabadell ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a un dels detinguts per l'agressió sexual múltiple a una noia de Sabadell. Sis detinguts més han quedat en llibertat amb càrrecs. El jutge els retira el passaport i ha ordenat compareixences periòdiques al jutjat.

El jutge dona completa veracitat al relat de la víctima i considera que van ser tres els autors materials de l'agressió, dos dels quals serien els que han passat pels jutjats. Només n'envia un a la presó perquè n'hi ha un altre que no està identificat i en l'altre cas faltarien proves. 

Pel que fa al vuitè detingut, que els Mossos van arrestar aquest dimecres quan es va presentar voluntàriament a comissaria, encara està pendent de declarar davant del jutge. Fins aquest divendres no passarà a disposició judicial.

El jutge ha pres la decisió després de practicar més de 40 rodes de reconeixement i d'escoltar les declaracions de diversos testimonis i de la víctima. En l'escrit que ha presentat el jutge, en què qualifica els fets d'"excepcionalment greus", diu que la prova principal és la declaració de la noia, que s'ha expressat de manera molt clara.

En la seva declaració, la jove va assegurat que tres homes la van violar en una nau abandonada del barri de Can Feu de la cocapital vallesana, amb la presència d'altres homes que no van fer res per impedir-ho.

ARXIVAT A:
Agressió sexualViolència masclista
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut