Es fuga un dels detinguts per la violació múltiple de Sabadell
Nau del barri de Can Feu de Sabadell on van passar els fets (Efe)

Un setè detingut per la presumpta violació múltiple a Sabadell

Els detinguts per l'agressió sexual a una jove de 18 anys a Sabadell passaran aquest dimecres a disposició judicial

RedaccióActualitzat

Ja són set els detinguts per la presumpta agressió sexual a una jove de 18 anys en una nau abandonada del barri de Can Feu de Sabadell. Els Mossos d'Esquadra han fet una setena detenció que se suma a les sis que ja havien fet diumenge, dia dels fets.

Els detinguts, que tenen entre 21 i 53 anys, són a la comissaria dels Mossos, i està previst que aquest dimecres passin a disposició judicial. Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta la investigació per intentar determinar el grau de participació de cadascun dels detinguts en la suposada violació. La víctima va assegurar que va ser agredida sexualment per tres homes en una nau abandonada en presència d'altres persones que no van fer res per evitar-ho.

La víctima estava de festa amb un grup d'amics en una discoteca de prop de la nau. Se sap que va poder fugir i demanar auxili a una parella que la va acompanyar a la comissaria i després va ser atesa a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. La jove ha demanat ser atesa pels psicòlegs, que també donen suport a la família.


Els veïns de Sabadell van condemnar ahir de forma massiva els fets. Prop de 4.000 persones van omplir la plaça de Sant Roc, davant de l'Ajuntament, per solidaritzar-se amb la víctima i fer una crida a combatre l'ús xenòfob de l'agressió sexual, en referència als que es fixen en l'origen dels presumptes agressors.

ARXIVAT A:
Agressió sexual
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut