València

Montilla i López es reuniran aviat per parlar "de temes d'interès mutu"

El president de la Generalitat, José Montilla, i el lehendakari, Patxi López, es reuniran pròximament per abordar "amb profunditat temes d'interès mutu" Els dos dirigents han mantingut una trobada informal d'aproximadament una hora aquest dimecres a València, aprofitant que tots dos s'hi han desplaçat amb motiu de la final de la Copa del Rei entre el Barça i l'Atlètic de Bilbao.

Actualitzat
En un comunicat, la Generalitat ha anunciat que els dos dirigents han acordat mantenir aviat una trobada "formal" per debatre temes que afecten tant Catalunya com el País Basc. El govern català ha qualificat de "distesa" l'entrevista d'aquest dimecres, el contingut de la qual no ha transcendit.

A la sortida, tant Patxi López com José Montilla han pronosticat un 2-1 per al partit de final de Copa, si bé cadascun ha escombrat cap a casa i ha predit la victòria per l'equip local.

Montilla, que no va poder assistir per motius d'agenda a la presa de possessió de López, s'ha entrevistat al matí amb el president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, amb el qual ha acordat potenciar el corredor ferroviari del Mediterrani.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut