La llista s'ha fet pública aquest dimecres a Nàpols (Canva)

La pizzeria Sartoria Panatieri de Barcelona, la tercera millor del món: consulta la llista

Una altra pizzeria de Barcelona, La Balmesina, també s'ha colat al rànquing mundial i ocupa el número 50

RedaccióActualitzat

La tercera millor pizza del món es fa a Barcelona. Segons el rànquing 50 Top Pizza World 2023, surt de la cuina del restaurant Sartoria Panatieri, al barri de Gràcia. El local, propietat de Rafa Panatieri --brasiler de família italiana-- i Jorge Sastre --madrileny--, ja es va endur fa uns mesos el títol de millor pizzeria d'Europa.

La llista, que s'ha fet pública en un acte a Nàpols aquest dimecres, inclou una altra pizzeria de Barcelona: La Balmesina. Tanca la llista en la posició número 50 d'un rànquing que encapçalen les pizzeries italianes10 Diego Vitagliano, de Nàpols, i I Masanielli, de Caserta. 

"La pizza, més que un plat, és part de la nostra vida. I estem emocionats de continuar compartint aquesta passió amb tots vosaltres", afirmen els responsables del Sartoria Panatieri en un missatge a Instagram, que acompanyen amb la foto lluint el diploma que els situa al podi.

"Cada pizza que surt del nostre forn de llenya representa una història de passió i dedicació", afegeixen.

 

 

Sartoria Panatieri va obrir portes el 2018 i, després de l'èxit, els seus responsables van obrir una segona pizzeria, en aquest cas a l'Eixample. Aquest any, a més, s'han estrenat a les brases amb un altre local a la capital catalana, el Brabo.

De moment, amb el seu primer projecte no paren d'acumular reconeixements, com el que han assolit amb aquest podi de les millors pizzes del món.

Consulta la llista sencera:

 

 

 

ARXIVAT A:
Gastronomia
Anar al contingut