bolets-de-primavera:-la-rabassola-múrgola-o-barret-de-capellà
Obrir àudio
El matí de Catalunya Ràdio

Bolets de primavera: la rabassola, múrgola o barret de capellà

Maria Nicolau
Per Maria Nicolau

És un bolet que quan és cru, és perillós: per treure-li el verí s'ha de bullir. Cuinat o assecat és exquisit per fer-lo a la crema o en una truita

el-silur-el-rei-invasor-dels-pantans-catalans-que-també-es-cuina
El matí de Catalunya Ràdio

El silur, el rei invasor dels pantans catalans que també es cuina

Per Maria Nicolau
firar-nos-a-la-fira-del-vi-de-falset
El matí de Catalunya Ràdio

Firar-nos a la Fira del Vi de Falset

Per Xavier Graset
 per-què-els-restauradors-catalans-no-troben-personal?
Obrir àudio
Un restaurant caníbal a Berlín

Per què els restauradors catalans no troben personal?

Paula Molés
Per Paula Molés
 temporada-d'espàrrecs:-com-tallar-los-perquè-siguin-tendres?
Obrir àudio
El matí de Catalunya Ràdio

Temporada d'espàrrecs: com tallar-los perquè siguin tendres?

Maria Nicolau
Per Maria Nicolau
 secundaris-a-la-cuina-que-fan-brillar-els-plats
Obrir àudio
El matí de Catalunya Ràdio

Secundaris a la cuina que fan brillar els plats

Per Maria Nicolau
 sant-jordi-2022:-llibres-sobre-gastronomia-i-cuina-per-cruspir-se
Obrir àudio
Un restaurant caníbal a Berlín

Sant Jordi 2022: Llibres sobre gastronomia i cuina per cruspir-se

Per Paula Molés
Anar al contingut