Barça

La festa per la Copa tanca la temporada al Camp Nou, que diu adéu a Guardiola

El Camp Nou ha viscut una festa de celebració plena de color, joia, música, focs artificials i càntics. La Copa del Rei n'era el motiu principal, però de passada s'han recordat els altres tres títols assolits aquesta temporada: Supercopa d'Espanya, Supercopa d'Europa i mundial de clubs. I, naturalment, s'ha donat l'adéu a Pep Guardiola, que en aquesta ocasió no ha parlat a l'afició.

Actualitzat
Els quatre capitans de l'equip han fet uns breus parlaments al principi de l'acte, agraint el suport de l'afició i lloant-la, però, en contra del que alguns esperaven, Pep Guardiola no ha parlat. Se l'ha vist en tot moment somrient i participatiu, relaxat, per fi.  

Música i la Copa

Després d'unes actuacions musicals, s'ha interpretat "Amigos para Siempre" i "I got a feeling", dels Black Eyed Peas, la Copa del Rei ha entrat a la gespa en el carretó dels lesionats, conduït i escortat per joves jugadors del planter.

Els jugadors del primer equip i del filial que han jugat aquest any a l'elit han sortit a la gespa i s'ha sentit el "We are the Champions", de Queen. Puyol ha aixecat la Copa aconseguida a Madrid. Pep Guardiola i Tito Vilanova han sortit junts, una imatge esperançadora per al barcelonise. I tot seguit ha començat l'espectacle piromusical.

Final de festa

Després, els jugadors han fet la volta d'honor amb els quatre títols aconseguits i han rebut l'afecte constant d'una afició que sempre recordarà aquests últims quatre anys inoblidables, els millors, sens dubte, de la història del club.

Els components de la plantilla duien una samarreta amb el lema imprès: "Juguem sota un principi que no té final". Ara, li toca a Tito Vilanova demostrar que aquesta declaració de principis és sòlida passi el que passi. La celebració ha durat poc més de quaranta-cinc minuts. Ha estat menys emotiva que altres cops, però potser la gent ja ha viscut prou emocions des de la graderia al llarg del cicle Guardiola.







NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut