Les bases, consultables a la web de la CCMA, donen temps als candidats per presentar el seu projecte fins al 13 de juny.

La CCMA convoca el procediment públic per triar les direccions de TV3 i Catalunya Ràdio

RedaccióActualitzat

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha aprovat avui les bases del concurs públic que, per primera vegada, servirà per escollir els nous directors de TV3 i Catalunya Ràdio.

Les bases, consultables a la web de la CCMA, donen temps als candidats per presentar el seu projecte fins al 13 de juny. Sis persones independents en faran la valoració. Han estat escollides per unanimitat del consell, són de prestigi reconegut en el sector audiovisual i no se'n farà pública la identitat fins que es resolgui el concurs. El resultat es farà públic abans del 30 de setembre i es garanteix la confidencialitat dels candidats que no surtin escollits.

Els actuals directors de TV3, Vicent Sanchis, i de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, deixen avui el càrrec, amb una dedicació i uns resultats d'audiència que la Corporació ha volgut agrair.

Fins que es resolgui el concurs públic, el seu lloc l'ocuparan provisionalment els actuals directors adjunts: a TV3, Sígfrid Gras, i a Catalunya Ràdio, Jordi Borda. Per la seva banda, els directors d'informatius de TV3 i de Catalunya Radio deixen avui també d'ocupar els seus llocs i se'ls encarreguen nous projectes dins de la Corporació.

ARXIVAT A:
Tv3Catalunya Ràdio
Anar al contingut