Treballadors de Renfe han demanat als usuaris del tren que anessin fins al vestíbul (Marcel Montes)

Guspires, espetecs i fum a l'Estació de França per una incidència a la catenària

L'avaria provoca retards d'uns 20 minuts a les línies amb origen o destí a l'estació, segons Renfe

RedaccióActualitzat

Tècnics d'Adif treballen a l'estació de França per resoldre una incidència que ha provocat petites explosions, guspires i fumera en trens aturats a les andanes.

El problema s'hauria originat a les catenàries, i diversos usuaris de l'estació han assenyalat que l'aigua de la pluja d'aquest dimecres a la tarda ha traspassat fàcilment l'emblemàtica coberta de l'edifici, que està força deteriorada. 

En declaracions a TV3, Adif ha puntualitzat que encara no se saben les causes de la incidència i que, en tot cas, l'avaria afecta tres de les setze vies que hi ha a l'estació.

La incidència afecta tres de les setze vies de l'estació (Marcel Montes)

Segons expliquen, l'afectació en la circulació és reduïda perquè no s'ha hagut de tallar la circulació de trens en cap moment. Renfe ha informat que la incidència provoca retards d'uns 20 minuts en les línies que passen per aquesta estació: R2, R2 nord i sud i R13, R14, R15, R16 i R17.


Un dels usuaris afectats pel retard ha explicat a TV3 que ha pujat un tren que havia de sortir cap a un quart de set de la tarda en direcció a Sant Vicenç de Calders, però que un cop a dins s'ha sentit un espetec elèctric i el vagó ha quedat a les fosques.

El personal ha demanat als usuaris que s'allunyessin de la zona (Marcel Montes)

"Personal de Renfe ens ha demanat que ens quedéssim a dins, però al cap de cinc minuts, quan han controlat la situació, ens han fet anar fins al vestíbul", explica Marcel Montes, que ha arribat a destí amb uns cinquanta minuts de retard. Aquest és un vídeo que ha pogut gravar:

 

Segons Montes, en el moment de l'incident no hi havia usuaris a les andanes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut