Barça

El Barça de Tito torna avui a la feina amb dubtes encara per resoldre

Tito Vilanova debuta com a primer entrenador i ha convocat 14 jugadors, entre els qual destaca la presència de Leo Messi, per fer les proves mèdiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La resta estan de vacances, entre jugadors amb permís i internacionals. Els dubtes són quins fitxatges vindran després de concretar-se el de Jordi Alba.

Actualitzat
Alguns jugadors del Barça han fet 52 dies de descans, altres, els que van jugar l'Eurocopa encara estan descansant. Avui Tito Vilanova debuta com a primer entrenador i ha convocat 14 jugadors, entre els quals destaca la presència de Leo Messi, per fer les proves mèdiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Dimarts hi haurà els primers entrenaments, en doble sessió, fins divendres. Jordi Alba, l'única cara nova fins ara del Barça 2012-2013 no hi serà ja que està concentrat amb la selecció olímpica espanyola.

Dels 14 jugadors citats, cinc (Alves, Villa, Thiago, Cuenca i Fontàs) encara estan de baixa per diferents lesions. Puyol i Afellay (que va jugar l'Eurocopa) tenen permís fins al dia 23 i als internacionals no se'ls espera fins al 30. Jordi Alba, Montoya i Tello no tornaran fins que Espanya no acabi la participació als Jocs Olímpics. Com a molt tard, estarien de tornada el 13 d'agost.

El dia 24 el Barça jugarà el primer amistós, contra l'Hamburg, a Alemanya, un partit que emetrà en directe TV3. Serà el primer dels sis partits amistosos programats pel club a la pretemporada.

En el capítol de fitxatges, fins ara poca activitat. Ha arribat Jordi Alba i hi ha hagut una baixa, la de Keita, que provarà l'aventura xinesa. Tito Vilanova i Zubizarreta faran una roda de premsa aquest dimarts i s'haurà de veure si s'aclareixen els dubtes sobre les noves incorporacions. Cal un central i l'opció Javi Martínez continua sent prioritària, però sembla encara verda, sobretot pel preu que en demana l'Athletic.




NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut