Barça

Xavi Hernández: "Veig Messi jugant fins als 38 anys, com a mínim"

Xavi Hernández explica que veu Messi jugant molts anys més i elogia el bon rendiment d'Arthur en l'entrevista concedida a "La TdT" de Catalunya Ràdio

Actualitzat

En l'entrevista emesa pel programa "La TdT" de Catalunya Ràdio, Xavi Hernández i Ricard Torquemada van conversar de diferents temes relacionats amb l'excapità del FC Barcelona, el seu entorn i la situació actual que viu el club i alguns dels seus jugadors.

En la conversa, entre altres coses, Xavi parla del planter i els jugadors que marxen a l'estranger. I diu que, si manés ell, qui marxés no tornaria, però que als joves també se'ls ha de fer veure que poden tenir l'oportunitat:

"Si jo estigués comandant el futbol base del Barça, els hi diria als jugadors que marxen: 'És la teva il·lusió jugar al Borussia o l'Arsenal? O ho fas per tornar aquí? Que sàpigues que si marxes, aquí no es torna.' Perquè després s'han de pagar diners per recuperar-los. Ara bé, després has de donar-los confiança i demostrar que hi ha la porta oberta a dalt i un projecte personal amb ell."

El de Terrassa torna a elogiar el rendiment d'Arthur al primer equip del Barça, i durant la conversa diu:

"Ho veu tot bé, ho veu tot fàcil i juga bé. A poc a poc anirà agafant confiança, evidentment necessita partits, potser deu, vint o trenta. Però després es veurà un Arthur que podrà fer l'última passada i provarà el xut exterior. Li veig molt potencial i crec que és un jugador molt vàlid per al futur del Barça."

Lògicament, Xavi durant la conversa a "Parlem de futbol", una de les seccions que ha estrenat aquest any "La TdT", també parla de Messi, de qui diu que creu que podrà jugar fins als 38 anys.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut