Imatge aèrea de com quedarà el nou Camp Nou (FCB)
Barça

Oficial: autoritzades les obres al Camp Nou fins a les dotze de la nit i també els dissabtes

L'Ajuntament de Barcelona autoritza el Barça a treballar en les obres del Camp Nou fins a la mitjanit i els dissabtes

Redacció Esport3Actualitzat

Ja és oficial: l'Ajuntament de Barcelona i les associacions de veïns han arribat a un acord en l'horari de les obres del Camp Nou. El pacte inclou l'allargament de les reformes de l'estadi de dilluns a divendres fins a les 12 de la nit, encara que sense maquinària ni soroll des de les 8 del vespre.

Els dissabtes es podrà treballar des de les 10 del matí. El club ha encarregat unes lones per tapar la maquinària. Cada mes es fa una reunió entre districte, veïns i club per avaluar les mesures. 

Entre les 20 i les 24 hores, només es podran fer treballs interiors que no requereixin ús de maquinària que pugui produir soroll (Europa Press)

Un dels altres propòsits que han aconseguit els veïns de la zona és el canvi d'accés dels camions, que ara entraran per un lloc menys molest. Tampoc no es podrà produir contaminació lumínica molesta per als veïns.

El Barça també s'ha compromès a lliurar cada mes un informe on s'exposin els mesuraments del nombre de partícules en suspensió a l'aire. El club farà un cobriment per concentrar el màxim de partícules amb el compromís de fer-ho durant el mes d'abril. El districte de les Corts vetllarà que els nivells de concentració en l'aire estiguin controlats.

ARXIVAT A:
Espai Barça
Anar al contingut