Els jugadors del Barça Atlètic celebrant la victòria contra el Tarassona
Futbol

El Barça Atlètic perd dos jugadors per a l'anada d'uns hipotètics play-offs

Marc Bernal i Guille Fernández han estat convocats per l'Europeu sub-17

Redacció Esport3Actualitzat

La selecció espanyola sub-17 ha anunciat la convocatòria per a l'Europeu. Hernández Pérez, l'entrenador nacional, s'emporta vuit futbolistes del Barça per al torneig, que es disputarà a Xipre entre el 20 de maig i el 5 de juny.

La convocatòria d'Espanya sub-17

Dos dels futbolistes culers premiats són Marc Bernal i Guille Fernández, que juguen com a titulars al Barça Atlètic. Tots dos jugaran aquest cap de setmana el seu últim partit amb el filial blaugrana, que serà un enfrontament clau contra el Deportivo per pujar a Segona.

Els migcampistes catalans es perdran els dos últims duels de Lliga, que són contra el Gimnàstic de Tarragona i el Celta Fortuna, el tercer i el quart classificat. A més, no podrien estar en l'anada d'uns hipotètics play-offs per la seva presència al campionat europeu.

El Barça Atlètic ja va patir la mateixa situació la temporada passada, en aquell cas amb Arnau Tenas. L'actual porter del PSG va ser convocat per Espanya sub-21 i no va poder jugar la tornada dels play-offs, que van perdre contra el Reial Madrid Castella.

ARXIVAT A:
Esports
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut