Arnau Tenas celebrant la victòria contra el Reial Madrid Castella
Arnau Tenas celebrant la victòria contra el Reial Madrid Castella (FCB)
Barça

Arnau Tenas, convocat amb la sub-21, serà baixa per a la tornada del miniclàssic

El Barça negocia amb l'RFEF que el porter osonenc pugui disputar el partit contra el Reial Madrid Castella

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça Atlètic està a un pas de la final d'ascens a Segona Divisió. Els de Rafa Márquez hauran de superar el Reial Madrid Castella a Valdebebas per arribar a l'última eliminatòria, contra l'Eldenc o el Celta B, per pujar de categoria. Contra el conjunt blanc, els blaugranes defensaran el 4-2 aconseguit al Johan Cruyff, amb el gran protagonistme de Luismi Cruz, que va fer un espectacular doblet.

L'entrenador del Barça Atlètic disposarà de Lamine Yamal, que no va viatjar al Japó per treballar amb l'equip, però tindrà la baixa d'Arnau Tenas. El porter i capità de l'equip no podrà jugar la tornada contra el Castella perquè estarà convocat amb la selecció espanyola sub-21. L'equip entrenat per Santi Denia es concentra a la ciutat de futbol de Las Rozas divendres, dia 9.

Tot i la proximitat que hi ha amb la ciutat esportiva del Reial Madrid, uns 30 quilòmetres, Arnau Tenas no podrà jugar el partit perquè l'RFEF no ha donat permís al FC Barcelona. L'entitat blaugrana va demanar que, tot i estar concentrat amb la selecció espanyola, Tenas pogués disputar el miniclàssic, però la resposta va ser negativa

Així mateix ho va confirmar Rafa Márquez un cop finalitzat el duel de l'anada al Johan Cruyff. Malgrat això, el club blaugrana segueix en converses per intentar convèncer la Reial Federació Espanyola de Futbol i que el porter pugui disputar el duel contra el Castella.


Declaracions de Rafa Márquez

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut