Futbol

Anul·len l'expulsió més il·lògica de la temporada

Íñigo Sainz-Maza va veure la targeta vermella per demanar l'aturada d'un partit per una incidència mèdica

Redacció Esport 3Actualitzat

El Comitè de Competició ha anul·lat l'expulsió d'Íñigo Sainz-Maza en el partit entre el Racing de Santander i l'Elx. El capità del club blanc-i-verd va veure la targeta vermella per demanar que s'aturés el partit per una incidència mèdica a les grades.

L'equip local anava guanyant l'enfrontament per 2-1 quan, en els últims minuts, un aficionat de 58 anys va tenir dues parades cardiorespiratòries. Afortunadament, el seguidor es va recuperar a l'hospital i la cosa no va anar a més.

L'àrbitre no va parar el joc, motiu pel qual el protagonista de l'acció es va apropar al director de partit de LaLiga per saber quin era el protocol. Malgrat que l'actitud del migcampista càntabre va ser tranquil·la en tot moment, el jutge de camp el va expulsar.

L'àrbitre treu la targeta vermella

El Racing, davant d'aquesta acció injusta, va recórrer la sanció d'un dels futbolistes més importants del seu planter. El Comitè de Competició ha donat la raó al club i ha deixat sense efecte una de les expulsions més rares de la temporada.

Això és el que va argumentar l'àrbitre en l'acta del partit:

"En el minut 90, el jugador (6) Íñigo Sainz-Maza Serna va ser expulsat pel següent motiu: per aixecar-se de la banqueta i sortir de l'àrea tècnica reclamant insistentment al quart àrbitre que s'aturés el partit per un incident mèdic a la graderia; quan s'atura el joc, continuava dret fora de l'àrea tècnica sense arribar a sentir el que deia."

ARXIVAT A:
Esports
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut