Imatge de la presentació del Catalunya-Jamaica
Imatge de la presentació del Catalunya-Jamaica
Futbol

Ja s'ha presentat: tots els detalls del Catalunya-Panamà del 29 de maig

El rival dels catalans serà la selecció número 45 del rànquing FIFA. L'amistós de l'any passat contra Mali es va haver de suspendre

Redacció Esport3Actualitzat

El 29 de maig i contra el Panamà. Ja hi ha dia i rival per a la tornada de la selecció catalana. El rival per als de Gerard López serà la selecció número 45 del rànquing FIFA. El partit serà a les 19 h i en directe per TV3. La seu serà la Nova Creu Alta de Sabadell.

L'any passat, hi havia programat un Catalunya-Mali, al Camp d'Esports de Lleida, però es va haver de suspendre a última hora. Havia de servir, també, d'homenatge a Bojan Krkic, en l'últim partit de la seva trajectòria esportiva.

Thomas Christiansen, un exblaugrana de protagonista

Aquest cop, Catalunya se les haurà amb el combinat centreamericà. El seu seleccionador és Thomas Christiansen, format com a futbolista al planter del Barça. I, entre els seus jugadors, destaca un ex del Girona: Edgar Yoel Bárcenas.

Dos dies després d'enfrontar-se amb Catalunya, el Panamà jugarà un segon amistós contra la selecció de Galícia per seguir preparant la seva participació en la Copa Amèrica dels Estats Units.

Soteras i Gerard López amb el trofeu del Catalunya-Panamà
Soteras i Gerard López amb el trofeu del Catalunya-Panamà

Serà el 7è partit que dirigirà Gerard López com a seleccionador català. El futbolistes catalans que siguin convocats per a l'Eurocopa amb la selecció espanyola no podran jugar amb Catalunya aquest partit, per incompatibilitat de dates.

"Estic convençut que tindrem, com sempre una selecció potent. És un privilegi ser el seleccionador català. El talent que tenim és immens", ha dit López

Les entrades seran a preus molt populars: de 3 a 8 euros. Tot el qu es recapti anirà destinat a la Fundació Atendis, que assisteix a les persones amb discapacitat intelectual al Vallès Occidental. En els actes previs al partit hi actuarà el grup Figa Flawas.

La selecció, dos anys després

L'últim precedent de Catalunya, per tant, es remunta al 2022. Va ser a Montilivi i contra Jamaica. Els de Gerard López no van tenir miraments i van golejar amb un contundent 6 a 0. Va destacar Gerard Deulofeu, amb un hat-trick. També van marcar Marc Bartra, Ferran Jutglà i Javi Puado.

Imatge del Catalunya-Jamaica, l'últim precedent de Catalunya
Imatge del Catalunya-Jamaica, l'últim precedent de Catalunya
Anar al contingut