Llaços grocs nous a Les Voltes de la Bisbal d'Empordà, aquest dimecres al vespre
Llaços grocs nous a les Voltes de la Bisbal d'Empordà, aquest dimecres al vespre
La Bisbal d'Empordà

Tornen a penjar llaços grocs als llocs de l'Empordà on els van treure de matinada

Els havien tret entre dimarts i dimecres els grups anomenats Brigades de Neteja de l'Alta Tabàrnia

RedaccióActualitzat

Menys de 24 hores després que les autodenominades Brigades de Neteja de l'Alta Tabàrnia arrenquessin llaços grocs d'algunes poblacions de l'Empordà, aquest dimecres al vespre veïns de la Bisbal, la Pera i Corçà tornaven a penjar-ne.

Equipats amb escales, un centenar de persones van omplir de llaços les Voltes de la Bisbal, igual que fan cada dia de 9 a 10 de la nit en diversos punts de la població.

 

El coordinador a la zona de l'Assemblea Nacional Catalana, l'ANC, Joan Massich, diu que ho continuaran fent:

"Si tornen a venir i tornen a treure els llaços, els tornarem a posar, perquè els llaços, el que representen és la llibertat d'aquests senyors que estan a la presó, que estan a l'exili sense cap mena de motiu i que no haurien de ser-hi."

Massich ha explicat que aquest dimecres tenien previst fer la penjada de llaços a Vullpellac, però que després de l'acció de les Brigades de Neteja, han decidit fer-ho a la Bisbal.

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra han identificat un responsable dels que han penjat els llaços, i han aixecat acta per infracció de la llei de seguretat ciutadana, perquè la concentració no s'havia comunicat prèviament.

ARXIVAT A:
Procés catalàGovern empresonat
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut