Encaputxats, vestits de blanc i organitzats per retirar llaços grocs a l'Empordà

Entre els participants, hi ha diversos identificats pels Mossos a la Ribera d'Ebre per una acció similar

RedaccióActualitzat

Desenes de persones de les comarques de Barcelona i Tarragona aplegades a la Plataforma Alta Tabàrnia s'han desplaçat aquesta matinada fins a l'Empordà, la Costa Brava i el Maresme per arrencar llaços grocs a diversos municipis.

El grup, amb la cara tapada, anava cobert amb vestits de plàstic i estava equipat amb escales, cúters i tisores. Tenia el punt de trobada a Cabrera de Mar, al Maresme, i s'han desplaçat fins a l'Empordà.

 

Entre les persones que han actuat aquesta nit hi havia diversos identificats pels Mossos d'Esquadra a la Ribera d'Ebre, per una acció similar fa dues setmanes.

 

 

És el cas d'un home que s'ha identificat com a Joan, que assegura que són un grup amb molta sensibilitat política que pretén aïllar les persones amb mala conducta. També ha justificat per què actuen amb la cara tapada:

"Quan ens venen a filmar, ens tapem. O, si som en un nucli de població i en el moment que veiem algú en un habitatge, ens tapem, perquè sabem la repercussió que té que divulguin la nostra imatge, els nostres vehicles. Ens poden fer la vida impossible."

La Bisbal d'Empordà, Corçà o Platja d'Aro són alguns dels municipis que han visitat els autoanomenats CBL, Cuerpos de Brigadas de Limpieza.

 

 

Notícia relacionada: La dona colpejada a la Ciutadella denuncia l'agressió "per motius ideològics"
 

ARXIVAT A:
Procés català
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut