Un teclat d'ordinador
Un teclat d'ordinador
Sevilla

Detinguda una mare per vendre imatges de les seves filles despullades a internet

Les filles, de 7, 8 i 15 anys, feia quatre quatre anys que eren víctimes d'aquesta situació

RedaccióActualitzat

Agents de la Policia Nacional han detingut una dona de 41 anys per fer fotografies i vídeos de les seves filles despullades, que després posava a la venda per internet.

La investigació es va iniciar el setembre passat, quan l'exmarit de la detinguda, acompanyat per la filla de 15 anys, va presentar-se a la comissaria de Sevilla per denunciar els fets.

La menor de 15 anys va explicar als agents policials que feia quatre anys que la seva mare la fotografiava a ella i a les seves dues germanes petites, de 7 i 8 anys, amb posicions de caràcter sexual. En algunes ocasions també havia retratat la neboda de 8 anys de la seva exparella.

La menor va entregar el telèfon mòbil i l'ordinador que contenia tots els arxius d'ella i les seves germanes a la comissaria. També va manifestar que la seva mare les agredia amb un pal si es negaven a fer-se les fotografies. Amb això, els agents policials van començar una investigació prioritzant la protecció de les menors.

Segons la denunciant, al començament la mare els explicava que eren fotografies per enviar a un càsting de roba, justificant que els retrats d'elles nues eren per constatar les seves talles de roba. No obstant això, amb el pas del temps, la denunciant va assabentar-se que la seva mare enviava les fotografies i els vídeos a homes que pagaven a través d'una pàgina web de contactes. Davant d'això, la mare els va explicar que necessitava els diners per comprar menjar i que hi havia homes que pagaven per aquestes imatges.

La filla també va explicar que la mare l'enviava a cobrar els diners directament dels compradors, que mai van cometre cap abús sexual contra ella, però sí que li proposaven mantenir relacions sexuals a canvi d'una quantitat més gran de diners. A vegades la detinguda utilitzava altres formes de pagament, com transferències bancàries al seu propi compte. En algunes ocasions també demanava als compradors que amaguessin els diners en algun lloc de la ciutat per després recollir-los.

Finalment, l'octubre passat la policia va detenir la presumpta autora dels fets per un delicte contra la llibertat i indemnitat sexual i també per un delicte de pornografia infantil. També se li va imposar una ordre d'allunyament respecte a les seves filles i la neboda. Els agents també van localitzar el comprador de 49 anys amb el qui la menor va arribar a quedar en diverses ocasions per recollir els diners i també ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat i indemnitat sexual.

Anar al contingut