Detenen un home per robar dues furgonetes i cometre dos robatoris a la Noguera i Urgell

Actualitzat

ACN Lleida - Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres al matí un home, de 40 anys, com a presumpte autor de dos robatoris amb força i dos robatoris i furt d'ús de vehicle. La policia ha rebut un avís passades les tres de la matinada que alerta del robatori d'una furgoneta estacionada en el recinte d'una empresa de la Fuliola (Urgell). Posteriorment, a les 7:30 hores, el lladre ha encastat el vehicle contra la reixa d'un supermercat del mateix municipi, ubicat a l'avinguda Catalunya. L'escena ha estat presenciada per un mosso que sortia de treballar i que anava cap a casa amb la seva motocicleta. Després de veure com el lladre entrava a l'establiment i poc després marxava de nou amb el vehicle, l'agent ha alertat el 112 i ha seguit el vehicle.

D'immediat, els mossos han muntat un dispositiu que ha permès aturar el presumpte lladre a la C-53, al municipi de la Ràpita (Noguera). El conductor s'ha resistit activament però finalment ha quedat detingut.

Posteriorment, la policia l'ha relacionat també amb el robatori d'una altra furgoneta comès a primera hora de la matinada a Balaguer. Aquest vehicle l'hauria abandonat posteriorment a la Fuliola, on hauria sostret la segona furgoneta per continuar recorregut.

A més, la policia també el relaciona amb un altre robatori amb força en un restaurant de Tornabous, on prop de les 7 del matí, el presumpte lladre hauria forçat la porta sense aconseguir entrar a l'interior..

Finalment, també l'han denunciat per conduir un vehicle sense haver obtingut mai el permís. El detingut, amb antecedents, passarà properament a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer.

Anar al contingut