Ripollès

Campdevànol

Escola Pirineu

CONCERT DE SANTA CECÍLIA

Data:

L'entitat informa: Concert escolar ofert pels alumnes de l'Escola Pirineu de Campdevànol, amb motiu de la celebració de Santa Cecília, patrona de la música.

Hospital de Campdevànol

PARXÍS SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: La final del Campionat de Parxís tindrà lloc el dia 4 de desembre i es jugarà en un tauler gegant instal·lat a la Plaça de la Dansa de Campdevànol. En cas de mal temps, la final es farà a la Sala Diagonal del municipi.

PARXÍS SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'Hospital de Campdevànol ha organitzat un Campionat de Parxís. Serà la setmana del 21 al 27 de novembre a la Sala Diagonal i al Bar el Niu. En aquest campionat també hi participaran els municipis de Ribes de Freser, Camprodon i Sant Joan.

SEGELL DE LA MARATÓ I SESSIÓ INFORMATIVA

Data:

L'entitat informa: L'Hospital de Campdevànol ha creat un segell i un punt de llibre especials per La Marató de TV3. El dia 19 de novembre, a les 19.00 h, tindrà lloc la presentació del segell i del punt de llibre, que anirà acompanyada d'una sessió informativa sobre la donació de còrnia.

CAMPDEVÀNOL

Associació de Dones "El Roser" de Campdevànol

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Campelles

Ajuntament de Campelles

XVI FIRA ARTESANAL

Data:

L'entitat informa: Dins el marc de la Fira Artesanal del municipi, s'inclourà una bústia per recollir diners per a l'edició d'enguany de La Marató. Alhora, s'aprofitarà l'ocasió per fer divulgació sobre la regeneració i trasplantaments d'òrgans i teixits.

Camprodon

Hospital de Campdevànol

PARXÍS SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'Hospital de Campdevànol ha organitzat un Campionat de Parxís. Serà la setmana del 21 al 27 de novembre a El Casal de Camprodon.

Dorria

Associació de Bitlles Catalanes de Dòrria

TIRADA DE BITLLES CATALANES

Data:

L'entitat informa: Demostració de bitlles catalanes, un esport típicament català que consisteix en tirar a terra cinc de les sis bitlles amb un bitllot. L'acte se celebrarà a Dòrria, un dels pobles més alts del país. El 100% de les inscripcions es destinaran a La Marató de TV3.

Llanars

Associació Cultural del Jovent de Llanars

QUINA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Dissabte i diumenge, 17 i 18 de desembre, la Comissió de festes de Llanars, amb la col·laboració de l'Ajuntament, organitza una quina per sumar-se a la lluita de La Marató 2011.

Molló

Associació Cultural Juvenil de Molló

CAMINA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Aprofitant la celebració de la Festa Major de Molló, l'Associació Cultural Juvenil organitza una caminada per col·laborar amb La Marató 2011.

OGASSA

Grup de Teatre La Carbonera d'Ogassa i Ajuntament d'Ogassa

XANTATGE

Data:

L'entitat informa: El Grup de Teatre La Carbonera d'Ogassa i l'Ajuntament del municipi organitzen la representació d'una adaptació d'aquesta obra d'Agatha Christie. Misteri i suspens garantits en una ambientació clàssica al més pur estil anglès. Serà a la Cooperativa La Surroquina el proper 11 de desembre a les 18.00 h.

PLANOLES

Associació de Dones de Planoles

SOPAR PRO MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Sopar i quinto amb regals donats per veïns i empreses de la zona.

Ribes de Freser

Hospital de Campdevànol

PARXÍS SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'Hospital de Campdevànol ha organitzat un Campionat de Parxís. Serà la setmana del 21 al 27 de novembre a El Casal de Ribes de Freser.

Hotel Els Caçadors de Ribes de Freser

GINTÒNICS PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'Hotel Els Caçadors de Ribes de Freser ha preparat una nit de gintònics a la seva especial Sala de la Lluna a partir de les 19.00 h. Totes les persones que vulguin participar se'ls oferirà un gintònic gratuït elaborat per un barman professional de la casa Schweppes. Els donatius voluntaris que es recullin, juntament amb el propi de l'hotel, serviran per donar suport a La Marató de TV3.

RIBES DE FRESER

Associació de Dones de la Vall de Ribes

ACTIVITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Ripoll

ACPAD

XOCOLATADA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Coincidint amb el Dia Internacional de les persones amb discapacitat, l'ACPAD posarà una parada de xocolata calenta al mercat de Ripoll per contribuir amb La Marató de TV3.

AMPA Escola Salesians de Ripoll

FESTA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Festa de Nadal en família, actuació dels alumnes de l'Escola Salesiana de Ripoll al Teatre Comtal i Gran Quina popular a l'escola.

AMPA Escola Vedruna Ripoll

ELS PASTORETS

Data:

L'entitat informa: Representació d'Els Pastorets a càrrec dels alumnes d'Educació Infantil i Educació Primària, de 0 a 12 anys. A la mitja part, sorteig d'una panera de Nadal preparada per l'AMPA de l'escola.

Institut Abat Oliba

SETMANA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La setmana del 28 de novembre al 2 de desembre, els alumnes vendran pastissos i coques a l'hora del pati i, el divendres, concert solidari a la sala Eudald Graells, a les 20.00, amb la participació de Stamps, Acció Festiva i DJ Danan Morera.

Sant Joan de Les Abadesses

Hospital de Campdevànol

PARXÍS SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'Hospital de Campdevànol ha organitzat un Campionat de Parxís. Serà la setmana del 21 al 27 de novembre a El Casal de la Gent Gran de Sant Joan.

SANT JOAN DE LES ABADESSES

Cafè de l'Abadia

CONCERT DEL GRUP CAN'T STOP

Data:

L'entitat informa: El grup de joves Can't stop actuaran per donar suport a La Marató 2011.

Anar al contingut