Pallar Sobirà

ESTERRI D'ANEU

Associació de criadors de Cavall Pirinenc Català del Pallars Sobirà

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Esterri d’Àneu

AMPA CEIP La Closa i SES Morelló

PESSEBRE VIVENT INFANTIL

Data:

L'entitat informa: Els nens i les nenes de les Valls d'Àneu presenten la 6a edició del Pessebre Vivent Infantil, per gaudir d'una estona agradable en un entorn màgic i amb bona companyia.

Rialp

AMPA Rialp

OLIMPÍADES FAMILIARS

Data:

L'entitat informa: Activitat adreçada a tots els nens i nenes i a tots els adults disposats a passar una bona estona realitzant diverses proves d'equilibri o habilitats. Es farà un mural per La Marató 2011, hi haurà el grup d'artistes de pintura corporal Mascarades i també regals per a tothom.

Club Excursionista de Rialp

CAMINEM PER LA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: Caminada popular nocturna pels entorns de Rialp per a tots els públics. Després tindrà lloc un berenar a les antigues escoles de Rialp.

RIALP

Associació de Dones de Rialp

DINAR PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Durant el matí, es durà a terme una "flash mob" i un partit de futbol. Les activitats culminaran amb un dinar popular dedicat a La Marató de TV3, des d'on s'aprofitarà per fer sensibilització sobre la regeneració i els trasplantaments d'òrgans i teixits.

Cassigalls

RIFA, TALLER I BERENAR

Data:

L'entitat informa: Aquesta entitat rifa una manta de patchwork feta a mà per les integrants de l'associació. A més, organitza un taller que consistirà en elaborar manualitats tèxtils. Després del taller els assistents podran gaudir d'un bon berenar.

Escola Montsent de Pallars

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Sort

Ajuntament de Sort

VULL FORMAR PART DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Sort i els voluntaris de Sort per La Marató de TV3 han organitzat tot un ventall d'activitats per a tota la família, una trobada de futbol i bàsquet, un campionat de tennis taula, una ludoteca infantil, sardanes i ball de tarda entre d'altres.

SORT

Associació Cultural Sardanistes de Sort

SARDANES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Diversió i solidaritat s'apleguen en aquesta ballada popular de sardanes dedicades a La Marató de TV3.

Anar al contingut