Anoia

Calaf

Ampa Escola Alta Segarra

TEATRE MUSICAL I FLASHMOB PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Club Ciclista Bikecalaf

PEDALADA-CAMINADA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El Club Ciclista Bikecalaf organitza una pedalada-caminada per La Marató de TV3.

CALAF

Ajuntament de Calaf

CAMINADA PELS ESPAIS D'ALEXANDRE DE RIQUER

Data:

L'entitat informa: Caminada amb un guia expert en l'artista modernista per l'entorn descrit i dibuixat per Alexandre de Riquer. Els tiquets participar-hi inclouen l'esmorzar.

CAMINADA PELS ESPAIS D'ALEXANDRE DE RIQUER

Data:

L'entitat informa: Bàsquet i Futbol Sala per La Marató

Penya Barcelonista de Calaf i comarca

TORNEIG DE FUTBOL SALA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El diumenge 18 de desembre, en motiu de La Marató de TV3, l'equip de la Penya Barcelonista de Calaf, juntament amb tres equips federats de la comarca jugaran un quadrangular i durant aquests partits es farà un sorteig d'una samarreta del Barça.

CAPELLADES

Esplai Aliret

FLASHMOB DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els nens, joves i monitors de l'Esplai Aliret ballaran la flashmob de La Marató de TV3 a la plaça Jacint Verdaguer i a diversos carrers del poble.

Carme

Carme 8 Pool

CAMPIONAT PARELLES ESCOCESES I INDIVIDUAL

Data:

L'entitat informa: Campionat de Pool 51 per parelles, en la modalitat d'escoceses i campionat individual obert a tothom. També hi haurà un campionat per juniors (8-16 anys). Serà els dies 3 i 4 de desembre al Centre Popular de Carme.

CARME

L'Espiadimonis

III PESSEBRE VIVENT PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Un any més, Carme vol col·laborar amb La Marató de TV3. El dia 18 de desembre, es podran veure diverses escenes del pessebre representades per nens, pares i avis del municipi, repartides per tot el centre de la població.

CASTELLOLÍ

Ajuntament de Castellolí

BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa:

El Bruc

Ajuntament del Bruc

APERITIU SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Aperitiu solidari, realitzat amb aportacions d'entitats restauradores del municipi i de particulars.

ELS HOSTALETS DE PIEROLA

Escola de Bàsquet dels Hostalets de Pierola

CORRE, SALTA, ENCISTELLA I BALLA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Aquest any l'Escola de Bàsquet, l'Agrupació Sardanista, l'AMPA i la Comissió d'Esports dels Hostalets de Pierola han programat un matí farcit d'activitats, des de proves d'atletisme, a concursos de tirs i partits de bàsquet fins a una ballada de sardanes. A més, Railway Transit Anoia oferirà la possibilitat de que els nens passegin en un tren de via estreta.

Els Prats de Rei

Ajuntament d'Els Prats de Rei

VINE A JUGAR PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A part de divertir-vos jugant a dòmino, escacs, tennis taula, parxís, pintura, etc, podreu col·laborar amb La Marató de TV3.

Igualada

Agrupament Escolta Torxa

IGUALADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Xocolatada popular amb encesa d'espelmes tot dibuixant el lema "Igualada solidària". Les espelmes s'apagaran quan finalitzi l'acte, tot demanant un desig.

AMPA Col·legi Divina Pastora Igualada

TÓMBOLA NADALENCA

Data:

L'entitat informa: Sorteig de dues paneres després d'una cantada nadalenca dels alumnes de l'escola.

AMPA Escolàpies Igualada

CONCURS DE TRIPLES

Data:

L'entitat informa: L'AMPA Escolàpies Igualada ha organitzat un matí ple d'activitats solidàries. Primer, tindrà lloc un Campionat de Triples, on cada participant, abans de llençar amb cronòmetre 10 triples, farà un donatiu per La Marató de TV3. El guanyador de cada una de les 6 categories (en funció de l'edat) rebrà una copa. A mig matí, els assistents podran gaudir d'una xocolatada amb coca i participar en el sorteig d'una panera. A més, hi haurà una zona d'inflables i jocs i es podrà veure el vídeo divulgatiu sobre la regeneració i trasplantaments d'òrgans i teixits, tema de La Marató 2011. L'Escola Escolàpies Igualada comptarà amb la presència de l'Alcalde de la ciutat, Marc Castells.

Artesania Bidavju

FIRA DE SANTA LLÚCIA

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 10, 11, 17 i 18 de desembre, de tots els articles que Artesania Bidavju vengui a la Fira de Santa Llúcia d'Igualada, 1 euro es destinarà a La Marató de TV3.

Caminada Igualada - Montserrat per La Marató

CAMINADA IGUALADA - MONTSERRAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Recorregut a peu que farà el camí d'Igualada a Montserrat.

Equipament Juvenil la Kaserna / Dept. Joventut Ajuntament d’Igualada

ESTRENA LIPDUB JOVE PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Per recaptar fons per La Marató 2011 farem l'estrena del lipdub a l'edifici de l'Escorxador. Sentirem les actuacions en directe de grups musicals joves igualadins i vendrem els CD's del lipdub. Els joves d'Igualada organitzen i presenten l'acte.

GRAVACIÓ LIPDUB JOVE PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Projecte de participació juvenil on els joves de tots els IES d'Igualada han organitzat un lipdub on es metaforitza els 20 anys de La Marató de TV3 i els trasplantaments d'òrgans, tema de l'edició 2011. Ells són els protagonistes de totes les fases del projecte. L'Equipament juvenil la Kaserna ha fet l'acompanyament de tot el procés. A més, hi col·labora el grup jove musical Txarango.

Moixiganguers d'Igualada

PROJECCIÓ DE "165 REGENT STREET"

Data:

L'entitat informa: Presentació del documental "165 Regent Street". Hi assistiran el seu director, Òscar Sánchez, i els guionistes Ariadna Vázquez i Efrem Garcia. L'empresa Punto Blanco col·laborarà entregant 2 euros a La Marató de TV3 per cada persona que assisteixi a l'acte.

IGUALADA

AMPA CEIP Escola Emili Vallès

ANEM A BUSCAR EL TIÓ PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La Secció de Mini- Excursionisme de l'AMPA Emili Vallès, durant la sortida anual per anar a buscar el Tió, recollirà diners per La Marató 2011. Nens i nenes caminen i s'endinsen pel bosc per retrobar-se amb el Tió que cuidaran fins el dia de Nadal.

Anoia Country de Vilanova del Camí

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Club Handbol Igualada

Data:

L'entitat informa: El Club Handbol Igualada organitza una xocolatada popular i un sorteig de regals d'empreses col·laboradores dins el marc de la VII Trobada Handbolicat d'Igualada.

Consell Esportiu de l'Anoia

JUGA PER LA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: Els esportistes dels Jocs Escolars de l'Anoia, els pares i mares, espectadors i àrbitres col·laboraran amb La Marató de TV3 realitzant una donació abans de l'inici del respectius partits.

Escola Pia d'Igualada

PARADA A LA FIRA DE SANTA LLÚCIA

Data:

L'entitat informa: Els dies 17 i 18 de desembre, un grup d'alumnes de batxillerat de l'escola Pia d'Igualada tindran una parada a la fira de Santa Llúcia de la mateixa ciutat. Aquests sensibilitzaran i informaran als assistents a la fira sobre La Marató de TV3 i recaptaran els donatius per la col·laboració.

Jorba

AMPA Escola Jorba

CONTES I XOCOLATADA

Data:

L'entitat informa: Matí de contes i xocolatada organitzat per la comissió de festes, el diumenge 18 de desembre a la Sala Polivalent de Jorba.

LA POBLA DE CLARAMUNT

Ajuntament de la Pobla de Claramunt

VIII BINGO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Les regidories de Cultura i de Benestar Social de l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt organitzen, per vuitè any consecutiu, un bingo solidari. A més, el divendres 16 de desembre, a les 19.30, el metge del CAP local David Zumel farà una xerrada sobre la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits, al Teatre Jardí.

MASQUEFA

Ajuntament de Masquefa

MASQUEFA BATEGA AMB LA TEVA SOLIDARITAT

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Masquefa, junt amb entitats del municipi, organitza nombroses activitats el cap de setmana del 17 i 18 de desembre, amb motiu de La Marató de TV3. Hi haurà el Mercat de Santa Llúcia, tennis taula, tir al plat, danses populars, conta-contes teatralitzat, audició musical, ballada de gegants, sorteigs, banda de música, exhibició de dansa urbana, twirling, patinatge, partits d'hoquei, futbol i bàsquet, ball popular, caminada popular, sardinada popular, exhibició d'slot, tómbola solidària, concurs de pintura ràpida, teatre de carrer, concentració de motos i taller d'arts plàstiques.

ÒDENA

Ajuntament d'Òdena

ÒDENA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Caminada al Puig Aguilera per instal·lar-hi un pessebre. Sortida des del Parc de la Font.

ÒDENA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Conferència sobre regeneració i trasplantaments d'òrgans i teixits, parades de venda de manualitats, inauguració de l'exposició "Temps d'Esguard a Òdena", Nit jove amb cinema de terror i després sorpresa terrorífica.

ÒDENA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Xocolatada i jocs a l'espelt i manualitats, partits de futbol, partits de bàsquet, teatre musical i marató de cançons.

ÒDENA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Venda del calendari de la Penya Blaugrana.

Penya Blaugrana d'Òdena

CALENDARI PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La Penya Blaugrana d'Òdena ha fet un calendari de paret i donarà 1 euro per cada un que vengui a La Marató de TV3.

PIERA

Piscina Municipal de Piera

JOCS D'AIGUA SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Durant la setmana del 12 al 18 de desembre totes les activitats dirigides que es facin a la Piscina Municipal de Piera seran solidàries. L'últim dia tindrà lloc una jornada de jocs d'aigua amb un tobogan inflable.

SANT MARTÍ DE TOUS

Associació Amics de Sant Martí de Tous

MERCAT DE SANTA LLÚCIA I TALLERS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La plaça de Fàtima acull el Mercat de Santa Llúcia, on s'hi podrà trobar una selecció de productes artesanals i nadalencs. També es realitzaran tallers solidaris que permetran recollir beneficis per La Marató 2011.

VALLBONA D'ANOIA

Agrupament Escolta Josep Masclans

Data:

L'entitat informa: L'Agrupament Escolta Josep Masclans organitzarà una xocolatada popular i jocs infantils pels més petits en benefici de La Marató de TV3.

Ajuntament de Vallbona d'Anoia

ACTIVITATS VARIADES

Data:

L'entitat informa: Vallbona vol col·laborar amb La Marató de TV3 amb una caminada a les banderes, un esmorzar popular i activitats diverses en forma d'espectacle.

Col·lectiu Cultural Camí Ral

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

VILANOVA DEL CAMÍ

Colla Excursionista de Vilanova i Associació Cultural Camp del rei

CAMINADA SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Caminada matinal pel terme de Vilanova del Camí, apta per a totes les edats, i a continuació esmorzar popular amenitzat pel grup de percussió Molta Xamba.

Penya ciclista Vilanova del Camí. Secció de BTT 'Els Esgavellats'

III PEDALADA I CURSA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Sortida pedalada BTT a les 8.30 h. Recorregut, de aproximadament 27 kms, amb un desnivell d'uns 950 m positius, amb molts de senders, corriols i trialeres. Per a ciclistes experimentats en el món del BTT. La sortida de la cursa és a les 9.30 h amb un recorregut de muntanya, amb una distancia aproximada de 9 kms. Les dues activitats són entre la serralada de Coll-Bas i el Pujol de la Guàrdia. Al finalitzar, esmorzar de botifarrada i obsequis per als participants. Organitza: P.C. Vilanova del Camí, secció BTT "Els Esgavellats", i Club Atlètic Igualada (CAI).

Anar al contingut