Berguedà

AVIÀ

Ateneu d'Avià

AVIÀ AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: A les 10, caminada popular sortint des de la Plaça de l'Ateneu. A les 12, a la sala gran de l'Ateneu, jocs i cançons amb el grup Koloraines. I a les 18.30, ball popular amb el grup De Gala.

Unió Esportiva Avià

QUINA CONYA

Data:

L'entitat informa: Els dies 9 i 17 de desembre, la Unió Esportiva Avià ha organitzat un bingo especial per La Marató de TV3, que es portarà a terme durant la Quina Conya.

BAGÀ

Ajuntament de la Vila de Bagà

PERSONATGES DEL PESSEBRE AMB LES SEVES MELODIES

Data:

L'entitat informa: Concert de teclat i violoncel a càrrec de Joan Palet i Lourdes Duñó que interpretaran diferents obres com: Motzart, Händel, les Ave Maries de Gounod, el cançoner popular de Bagà d’Elisard Sala i cançons nadalenques populars. Serà al Casal de la Vila, a les 21.00 h.

Berga

Agrupament Escolta i Guia Sta. Maria de Queralt i Geralda de Portella

VENDA D'ESPELMES

Data:

L'entitat informa: Per col·laborar amb La Marató de TV3, l'Agrupament posarà una parada de venda d'espelmes, fetes pels infants i caps de l'entitat, a la Plaça Sant Joan.

BERGA

Associació de Veïns Els Quatre Barris

LOTERIA, CAMINADA I CONCERT PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Veïns Els Quatre Barris vendrà loteria de Nadal. Els beneficis aniran destinats a La Marató de TV3 d'enguany.

LOTERIA, CAMINADA I CONCERT PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El dia 6 de novembre, l'Associació de Veïns Els Quatre Barris organitza una caminada "Pro-Marató" a Queralt, camí dels Bons Homes, i un esmorzar a Pou de Gel.

LOTERIA, CAMINADA I CONCERT PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El dia 18 de desembre, a les 12.00 h, al Teatre Municipal de Berga, tindrà lloc el Concert de Nadal de l'EMMB, el sorteig d'una panera i es vendrà loteria de Nadal.

Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà

CAMINADA I CURSA DE MUNTANYA DE QUERALT

Data:

L'entitat informa: L'Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà col·labora amb La Marató de TV3 organitzant una cursa i una caminada el dia 18 de desembre. Els beneficis recollits es destinaran en la seva totalitat a la Fundació La Marató de TV3. Tant la caminada com la cursa estan obertes a persones de totes edats i condicions. Volem que sigui un acte lúdic i solidari en què tothom hi pugui participar. Animeu-vos!

Escola Xarxa

ESMORZAR MARATONIÀ

Data:

L'entitat informa: L'esmorzar maratonià estarà obert a tota la comunitat educativa (alumnes, pares i professorat) i consistirà en sucs de fruita, cafè amb llet, pastís, coca, pizza o entrepans, elaborats pels mateixos alumnes de batxillerat i els professors del centre.

IES Guillem de Berguedà

MOSAIC D'ÒRGANS

Data:

L'entitat informa: Construcció d'un mural sencer en forma de puzzle constituït per diferents òrgans vitals humans de cartró que cada grup de classe anirà aportant.

BORREDÀ

Penya Blaugrana Borredà

BORREDÀ PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, des del poble de Borredà, s'organitzen diverses activitats pels grans i pels petits, per passar-ho bé i recollir fons per La Marató de TV3. Del 3 al 6 de desembre, es farà un bingo, una tòmbola, diverses rifes, una caminada popular, obres de teatre, un campionat de botifarra i sessions de cinema.

CASSERRES

Club Futbol Sala Casserres

JORNADA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Els equips del Club Futbol Sala Casserres jugaran els seus respectius partits de la jornada de lliga oferint-ne els guanys a La Marató de TV3.

Grup Cantaire Sant Bartomeu

CONCERT NADALENC A BENEFICI DE LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El Grup Cantaire Sant Bartomeu ofereix un concert nadalenc a benefici de La Marató de TV3 el dia 18 de desembre a les 18.00 h a l'Església Parroquial de Casserres. Hi participaran la Coral Sant Bartomeu de Casserres, la Coral Jove Sant Bartomeu de Casserres i el Grup Vocal V9 de Viladomiu Nou (Gironella).

CERCS

Associació de la Germanor de Gent Gran

GRAN BINGO A BENEFICI DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació de la Germanor de Gent Gran de Cercs organitza un gran bingo a benefici de La Marató de TV3. A més, faran un homenatge a un dels membres de la junta que és trasplantat de pulmó.

Gironella

AMPA Escola Gironella

BERENA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Berenar amb coca i xocolata i penjada de cintes a la reixa de l'escola per a recaptar fons per col·laborar amb La Marató de TV3.

Fedac Gironella Anunciata

SOM-HI! FEDAC GIRONELLA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de Cicle Superior de l'escola Fedac Gironella Anunciata han organitzat una campanya per per recaptar fons per La Marató de TV3.

GIRONELLA

Fundació Residència Sant Roc

BALL I XOCOLATADA

Data:

L'entitat informa: La Fundació Residència Sant Roc organitza un Gran Ball amb el músic Joan Vilandeny. Durant la mitja part del ball es repartirà coca i xocolata desfeta per a tots els assistents. El ball començarà a les 17.00 h. Aquesta activitat l'organitza la Fundació Residència Sant Roc de Gironella amb la col·laboració de La Caixa de Pensions.

GUARDIOLA DE BERGUEDÀ

Associació Llar del pensionista de Guardiola de Berguedà

BINGO PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Per sisè any, arriba el bingo benèfic de la mà dels socis de la Llar del pensionista de Guardiola de Berguedà. Mitjançant aquest bingo col·laboren any rere any amb La Marató de TV3 donant tots els beneficis en la lluita contra diverses malalties.

La Pobla de Lillet

Escola pública Lillet a Güell

CONCERT DE NADAL PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes de l'escola Lillet a Güell de La Pobla us conviden al Concert de Nadal a benefici de La Marató de TV3. A partir de les 6 de la tarda a l'Església Parroquial, esteu tots convidats a col·laborar amb aquesta iniciativa solidària.

LA POBLA DE LILLET

Ajuntament de la Pobla de Lillet

ELS JARDINS ARTIGAS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Vine a visitar els Jardins Artigas de La Pobla de Lillet, obra d'Antoni Gaudí. La recaptació de diumenge es destinarà íntegrament a La Marató 2011.

Llar del Pensionista Lillet

BINGO SOLIDARI DE LA LLAR

Data:

L'entitat informa: La Llar del Pensionista de Lillet organitza un bingo. La recpatació obtinguda anirà destinada a La Marató de TV3.

Puig-Reig

Agrupació de Veïns de Ca n'Oriac

EXCURSIÓ A LA COLÒNIA VIDAL

Data:

L'entitat informa: Sortint en autocar des de Ca n'Oriac, a Sabadell, s'anirà fins a Puig-reig per visitar la colònia Vidal. I, després de l'excursió, es farà un dinar de germanor al barri sabadallenc.

PUIG-REIG

Mans Solidàries de Puig-reig

MANUALITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

VILADA

Entitats de Vilada

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: L'Associació de la Gent Gran de Vilada sortejarà una cistella de Nadal, els números de la qual es vendran a 3 euros.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: El grup teatral La Teia muntarà una parada de venda de llibres per recaptar fons per La Marató 2011.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: La coral "Veus del Picancel" oferirà un concert del folklore popular i nadalenc de diversos països del món. El cost de l'entrada serà de 5 euros.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: L'Associació Juvenil Picancel organitzarà un bingo solidari. El preu de cada cartolina serà d'un euro.

Anar al contingut