Pla de l'Estany

Banyoles

ARC Moda

DESFILEM PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Desfilada de moda de Nadal per part de 25 noies estudiants a Triops Models. Hi col·laboren Triops Models, Estètica Roser, Perruqueria Boutique C.B.C. Estils, Rec Major, Ateneu Bar, Bar Plaça, Fotògraf Javi Carrera i ARC moda.

La Carpa de l'Estany

DINAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Dinar solidari al Restaurant La Carpa, on per cada menú es donarà un euro per La Marató de TV3. A més, els clients que vulguin podran fer la seva aportació durant el cap de setmana del 17 i 18 de desembre.

Teiatròlics

TEATRE: LA PISTA

Data:

L'entitat informa: Representació de l'obra teatral "La Pista", basada en la pel·lícula "The Sleuth".

BANYOLES

AMPA CEIP Pla de l'Ametller

PESSEBRE VIVENT DEL PLA DE L'AMETLLER

Data:

L'entitat informa: S'acosta el Nadal i La Marató de TV3! Un any més els nens i nenes de cada curs representaran diferents escenes del pessebre vivent. Els petits a l'interior de l'escola i els grans a l'exterior. Aquest pessebre ja fa deu anys que se celebra, i el temps ha fet que sigui molt reconegut i que sigui tot un èxit!

Associació del Casal de Gent Gran de Banyoles

QUINA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Club Scalextric Banyoles Slot

24 HORES D'SLOT SOLIDÀRIES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Durant 24 hores, les portes del Club Slot Banyoles romandran obertes perquè tothom pugui venir a fer unes voltes solidàries als diferents circuits preparats per a l'ocasió. Paral·lelament, s'organitzarà una cursa de slot de 24 hores amb la presència de pilots d'èlit i una subhasta de cotxes d'slot.

Consell Esportiu del Pla de l'Estany

EL VIATGE ESPORTIU COMARCAL AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Consell Esportiu del Pla de l'Estany organitza una activitat per a tota la família que inclou aventura i senderisme. En acabar, els assistents podran gaudir d'una dolça xocolatada solidària a benefici de La Marató de TV3.

Gimnàs Triops

12 H DE CICLISME INDOOR

Data:

L'entitat informa: Un any més, el Gimnàs Triops es posa en marxa per La Marató de TV3. Enguany, organitzem 12 hores de ciclisme indoor. Vine a pedalar a una o varies sessions des de les 8 del matí fins a les 8 de la tarda. El preu serà de 5 euros per sessió.

CAMÓS

Ajuntament de Camós

CAMÓS AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: A les 12, passejada popular. A les 14, dinar popular, i a les 16.30, xerrada sobre regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits.

CORNELLÀ DE TERRI

Associació de Dones de la Vall del Terri

VENDA DE COQUES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Parada amb coques i pastissos casolans per degustar a la parada o per emportar a casa. També hi haurà servei de cafeteria.

Casal de Jubilats de Cornellà de Terri

DINAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa:

ESPONELLÀ

Associació Juvenil d'Esponellà / AMIPA Esponellà

ACTIVITATS DIVERSES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

FONTCOBERTA

Associació Dona Fontcoberta

FONTCOBERTA, UN POBLE PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Es duran a terme diverses activitats de caire cultural i d'entreteniment, com ara grups de dansa, patinatge o karaoke. Al final de la jornada se sortejarà una vànova de pachwork feta per l'associació Don@

Porqueres

AMIPA Escola l'Entorn

QUINA INFANTIL DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Quina infantil de Nadal amb premis a la línia, al gafe i al cartró complert. Tots els obsequis seran cedits per comerços i empreses del municipi i de la província. Hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans calents.

PORQUERES

Associació Casal de la Gent Gran de Porqueres

DINAR BENÈFIC

Data:

L'entitat informa: Després de la conferència sobre regeneració i trasplantaments d'òrgans i teixits a càrrec del neumòleg Manel Rubio, se celebrarà un dinar benèfic seguit d'un ball i d'un sorteig de regals.

Associació Coordinadora d'Activitats Socioculturals de Porqueres

CAMINEM I FEM SPINNING PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Caminada popular, oberta a totes les edats, per diferents indrets del municipi de Porqueres. La sortida serà a les 10 del matí davant del Centre Cívic. També hi haurà sessions d'spinning de 40 minuts que començaran a les 10.30, al Centre Cívic.

SERINYÀ

Ajuntament de Serinyà

REPRESENTACIÓ DELS PASTORETS

Data:

L'entitat informa: Representació teatral amateur dels Pastorets que comptarà amb la participació de diferents entitats, associacions i veïns de Serinyà.

VILADEMULS

Associació Casal Gent Gran de Vilademuls

BERENAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: El Casal de la Gent Gran de Vilademuls recaptarà fons per La Marató 2011 a través d'un berenar solidari que estarà amenitzat pel conjunt musical "Calidae".

Anar al contingut