Ribera d'Ebre

ASCÓ

Club Handbol Ascó

L'HANDBOL FEMENÍ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Durant el matí del 4 de desembre es disputarà una competició d'handbol i es rifarà material esportiu, cedit per diversos clubs i la federació catalana d'handbol, i també paneres i altres productes nadalencs.

BENISSANET

AMPA CEIP Antoni Nat de Benissanet

PARADETA DE COQUES

Data:

L'entitat informa: Durant el matí del dissabte 17 de desembre, l'AMPA de l'escola Antoni Nat, i amb la col·laboració de gent del poble, posarà una parada de coques i pastissos per vendre i destinar-ne els guanys a La Marató 2011.

C.E. Benissanet

BINGO SOLIDARI PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El C.E. Benissanet organitza un bingo popular per a tota la gent del poble. La recaptació que es faci anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3.

DARMOS

Associació de Veïns Sant Miquel Arcàngel

DARMÓS ES MOU PER LA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: El dijous 8 de desembre, a les 20 del vespre, sopar popular i ball obert a tots els veïns del poble.

DARMÓS ES MOU PER LA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: A les 18 de la tarda del divendres 19 de desembre, Darmós oferirà una xocolatada popular, que anirà seguida d'una conferència sobre la regeneració i els trasplantaments d'òrgans i teixits, el tema de La Marató 2011.

DARMÓS ES MOU PER LA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: Matí festiu amb tirada de birles i petanca, paellada popular a les 14.00, bingo i sorteig de cistelles per a grans i petits.

FLIX

Col·lectiu d'entitats de Flix

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Les activitats tindran lloc a la plaça de l'Església: balls, concentració de motos, ping-pong, karaoke, futbol, bàsquet, mini-tennis, xocolata calenta, caragols...

GINESTAR

Ajuntament del Ginestar

Data:

L'entitat informa: Caminada popular pels voltants del terme municipal del Ginestar i sessió de bingo al local d'espectacles.

LA PALMA D'EBRE

Associació de Jubilats i Pensionistes de la Palma d'Ebre

Data:

L'entitat informa: Després d'una xerrada sobre la regeneració i els trasplantaments d'òrgans i teixits, l'Associació de Jubilats i Pensionistes de la Palma d'Ebre celebrarà una xocolatada per adherir-se a la lluita de La Marató 2011.

Ball de diables Mussols Sokarrats

MARATÓ D'ACTIVITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Es realitzaran diverses activitats com ara un campionat de super slot, futbolí, ping-pong, berenar popular i escala en hi-fi, totes organitzades pels Diables Mussols Sokarrats, l'Associació de Dones del poble i la revista Lo Mussol.

La Palma d’Ebre

Revista Lo Mussol

VENDA DE MUSSOLETS

Data:

L'entitat informa: Aprofitant les festes majors d'estiu, la revista Lo Mussol va posar a la venda un penjoll de plata amb el seu distintiu, un mussol. Els beneficis seran entregats a La Marató 2011.

La Torre de L’Espanyol

Associació de dones La Bassa d'Oli

DEGUSTACIÓ DE PASTISSOS

Data:

L'entitat informa: La gent del poble portarà diferents postres i, després, per un preu simbòlic, es farà la desgutació entre tots els assistents.

MIRAVET

Dones de Miravet

VENDA DE PLATS CUINATS, BINGO I RIFA

Data:

L'entitat informa: Per La Marató de TV3, els habitants de Miravet aporten plats cuinats que després es venen per tota la població. Al mateix temps, faran una rifa popular i més tard un bingo solidari.

MÓRA D'EBRE

Associació de ball en línia 'Enganxats...al Country&LineDance'

ENGANXA'T... A LA MARXA, FEM UN RIU DE SOLIDARITAT

Data:

L'entitat informa: L'Associació de ball en línia "Enganxats...al Country&LineDance" organitza una marxa/ballada pels carrers de Móra d'Ebre acompanyats per cotxes tunejats que amb els seus potents equips de música faran ballar a tothom. La colla de gegants i els grallers també hi participaran. La marxa finalitzarà al Passeig del Pont amb activitats lúdico festives per la mainada i amb un ball per a tothom. Tots els participants portaran un dorsal en forma de cor com a distintiu de la seva col·laboració amb La Marató de TV3.

Associació de Dones de Móra d'Ebre

CISTELLA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Farem una gran cistella de Nadal amb un assortiment de productes nadalencs que se sortejaran el dia de la Fira de Nadal de Móra d'Ebre, el proper 17 de desembre.

Associació de Jubilats de Móra d'Ebre

RIFA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Jubilats de Móra d'Ebre organitza el sorteig de tres cistelles de Nadal per col·laborar, un any més, amb La Marató de TV3.

CIU de Móra d'Ebre

TRUITES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: En el marc de la Fira de Nadal hi haurà un estand en el qual es podran degustar truites a canvi d'un euro.

Institut Julio Antonio

V FESTA DE LA DIVERSITAT

Data:

L'entitat informa: Sorteig d'una cistella de Nadal.

Residència Natzaret

LA RESIDÈNCIA NATZARET AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: La setmana del 12 al 18 de desembre, la residència organitza una xerrada, un bingo i, cada dia, esmorzars solidaris i venda de tiquets per una rifa.

Móra d’Ebre

Escola Lluís Viñas

CANTADA D'HIVERN D'INFANTIL I 1R DE CICLE INICIAL

Data:

L'entitat informa: A Nadal fem dues festes que anomenem Cantada d'hivern. L'alumnat canta nadales, cançons treballades a l'àrea de música i ballen danses populars.

MÓRA LA NOVA

Associació de la Llar de Jubilats i Pensionistes de Móra La Nova

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Col·lectiu de Dones de Móra la Nova

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Esplai Kau-Kau's

FESTIVAL INFANTIL

Data:

L'entitat informa: Festival infantil en el qual els nens i nenes de l'Esplai Kau Kau's interpretaran cançons infantils de dibuixos animats de tots els temps. Amb aquestes actuacions el públic podrà gaudir d'un diumenge a la tarda divertit i a la vegada recordar vells temps.

Rasquera

Associació de Joves de Rasquera

JORNADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: A les 9 del matí hi haurà un esmorzar solidari i, a continuació, jocs populars per tots els assistents. I per la tarda, a les 18.00 h, farem un bingo per La Marató de TV3. Ajuda'ns a ajudar. Mou-te per La Marató!

RIBA-ROJA D'EBRE

Associació de Dones Riba Roja

BINGO

Data:

L'entitat informa: Aprofitant la sessió de bingo que tindrà lloc a l'Ajuntament de Riba-Roja d'Ebre, l'escola de patchwork de l'associació de dones sortejarà una manta confeccionada manualment. Tots els guanys del bingo i del sorteig es destinaran a La Marató de TV3.

TIVISSA

Col·lectiu Solidari Xino-Xano

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Extrem Team Tivissa

6A CURSA DE MUNTANYA DE TIVISSA

Data:

L'entitat informa: Cursa que transcorre per les muntanyes de Tivissa de 23 kilòmetres de distància i gairebé 1.800 metres de desnivell.

VINEBRE

Ajuntament de Vinebre

TÓMBOLA BENÈFICA

Data:

L'entitat informa: Tómbola benèfica on tots els productes provenen de donacions de les entitats i particulars de la població. Berenar de xocolata amb coca.

Anar al contingut