Bages

AGUILAR DE SEGARRA

Ajuntament d'Aguilar de Segarra

Data:

L'entitat informa: Amb motiu de La Marató de TV3, l'Ajuntament d'Aguilar de Segarra ha organitzat una caminada popular pels camins del municipi.

Artés

Associació Esportiva Escolar de l'Institut Miquel Bosch i Jover

CAMINEM PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Participació dels alumnes dels diferents centres educatius del poble i de totes les persones que ho desitgin, en un recorregut a peu de 4 km durant la setmana del 21 al 27 de novembre. Comptem amb la col·laboració de l'Ajuntament i de l'AMPA de l'Institut.

AVINYÓ

Coordinadora d'Entitats Culturals i Esportives d'Avinyó

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Les entitats del poble faran diverses activitats al llarg del dia a la Plaça del poble: caminada, xocolatada, parada d'objectes per vendre, cantades, concerts, mosaic de monedes, etc.

BALSARENY

Associació Els Ametllers. Casal de Gent Gran

Data:

L'entitat informa: Un any més, el Casal de la Gent Gran ofereix la recaptació d'un berenar popular i d'una rifa a La Marató de TV3.

Els Pastorets de Balsareny

ASSAIG GENERAL OBERT DELS PASTORETS DE BALSARARENY

Data:

L'entitat informa: Els Pastorets de Balsareny faran un assaig general obert a tot el públic en motiu de La Marató de TV3 per tal de mostrar la seva vessant més artística i alhora solidària.

La Teranyina de Manresa / Associació artística de Balsareny

TALLER DE PATCHWORK

Data:

L'entitat informa: Elaboració d'un quilt entre totes les participants en els cursos de patchwork de La Teranyina, de Manresa, i de l'Agrupació Artística de Balsareny, a més d'altres persones col·laboradores.

CALDERS

Agrupament Escolta i Guia Caldàrius

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Callús

Coral Romança

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert coral de cançons nadalenques. El repertori inclou cançons típiques catalanes, nadales d'arreu del món i dues peces del pianista i compositor Josep Badia.

Mind the Gap Idiomes

ESMORZAR ANGLÈS AMB MIND THE GAP

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes de l'escola d'anglès vendran esmorzars típics anglesos que ells mateixos hauran preparat: cupcakes, pancakes, etc.

CALLÚS

Escola Joventut

POSTALS SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: 223 alumnes de l'Escola Joventut elaboraran un seguit de postals nadalenques i solidàries que vendran, juntament amb l'AMPA, entre les famílies i comerços del poble de Callús.

Cardona

Botiguers Carrer Major de Cardona

PER LA MARATÓ, CALDO CALENT AL CARRER MAJOR

Data:

L'entitat informa: Els botiguers del carrer Major de Cardona ofereixen un caldo solidari per La Marató durant el matí del diumenge 18 de desembre.

CARDONA

Casal de la Gent Gran de Cardona (Dept. Governació)

SETMANA CULTURAL AL CASAL

Data:

L'entitat informa: Exposició dels treballs realitzats dels diferents cursos de ganxet, flors de Nadal, arts aplicades i punt de creu i demostració dels tallers de txi-kun, pilates i gimnàstica. L'acte clourà amb un homenatge a la gent gran.

CASTELLBELL I EL VILAR

Coordinadora d'entitats de Castellbell i Vilar per La Marató

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa:

Castellgalí

C.F. Castellgalí

PARTITS DE FUTBOL I FUTBOL SALA

Data:

L'entitat informa: Partits de futbol i futbol sala a Castellgalí. - 16.00 h: C.F. Castellgalí Sènior - C.F. Cardona (4a Catalana). - 17.00 h: C.F. Castellgalí Femení Base Sala - Masnou (Divisió d'Honor). - 18.30 h: C.F. Castellgalí Femení - St. Climent (Primera Divisió FCFS).

El Pont de Vilomara i Rocafort

AMPA Pompeu Fabra

EL PONT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Cercavila de gegants, exhibicions i concerts de música. S'oferiran entrepans amb begudes, sortejos de paneres variades i els nens d'extraescolar de pintura faran una subhasta de quadres.

Fonollosa

Grup de Teatre Faltagent i Associació Recreativa de Fonollosa

ELS PASTORETS DEL FERRER MAGÍ

Data:

L'entitat informa: El 26 de gener els nens i nenes del poble de Fonollosa representaran Els Pastorets de Ferrer Magí. Un euro del preu de cada entrada anirà destinada a La Marató de TV3.

Gaià

Associació Cultural de Gaià

GAIÀ CAMINA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació Cultural organitza una caminada pel nucli rural de Gaià que constarà de dos recorreguts: un de 8 km i un altre de 18km. Al final de la caminada tindrà lloc l'actuació dels Gegants de Navàs.

Manresa

Associació de Veïns del Barri dels Comtals

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació de veïns del Barri dels Comtals de Manresa organitza una xocolatada amb coca i un espectacle infantil.

Cercle Artístic de Manresa

POEMES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: En col·laboració amb l'associació ARC de poemes i il·lustracions, posem a la venda il·lustracions dedicades a La Marató de TV3. També farem pintura en directe a partir dels poemes.

Federació Catalana de Pitch & Putt

OLLER DEL MAS-EL PITCH & PUTT CATALÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

OLLER DEL MAS - PITCH & PUTT AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Taller de Patchwork AVVE de Manresa

RIFA BENÈFICA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Totes les participants del taller de patchwork de l'Associació de Veïns i Veïnes del barri de les Escodines de Manresa hem confeccionat una vànova i hem fet una rifa per recaptar fons en benefici de La Marató de TV3 2011. Els materials i la feina són a càrrec de les participants del taller i tota la recaptació de la rifa s'entrega a La Marató.

MANRESA

Associació de veïns i veïnes del barri de les Escodines de Manresa (AVVE)

TARDA MÀGICA DE CASTANYADA

Data:

L'entitat informa: En el marc de les activitats de la castanyada, al Barri de les Escodines de Manresa ofereix un espectacle de màgia i es repartiran castanyes, panellets i pastes àrabs per tot el veïnat que ho vulgui.

Cube Fitness Club

DIADA DE PÀDEL PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Partits de pàdel de 30 minuts en què cada parella sumarà sets al seu equip per donar, al final de la jornada, un equip guanyador. Tots els participants rebran la samarreta commemorativa dels 20 anys de La Marató de TV3, a més d'una butlleta per un sorteig.

DIADA DE PÀDEL PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Sortejos de diversos regals durant tot el dia.

DIADA DE PÀDEL PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Activitats infantils (parc infantil d'inflables i actuacions d'animació infantil) i celebració de petits espectacles.

IES Guillem Catà - Branca Sanitària

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Manresa Mobilitza't amb la Marató

EM DÓNES VIDA?

Data:

L'entitat informa: Plats, estrelles i Marató: sorteig de 30 àpats en 30 restaurants amb estrelles Michelin.

EM DÓNES VIDA?

Data:

L'entitat informa: Una Marató de xocolates i cava. Sopar de maridatge de xocolates Enric Rovira i Caves Parxet. Dijous 1 de desembre, a les 21, a la Torre Busquet.

EM DÓNES VIDA?

Data:

L'entitat informa: Musical "Pop Rock Dance anys 80". Dissabte 3 de desembre, a les 18, al Teatre Conservatori.

EM DÓNES VIDA?

Data:

L'entitat informa: Tenis i pàdel solidari, al Club Tennis Manresa. Exhibició femenina de tenis i Clínic amb les tres millors jugadores del circuit estatal de tenis. I torneig de pàdel, del 12 al 18 de desembre.

EM DÓNES VIDA?

Data:

L'entitat informa: Bàsquet: Suzuki Manresa - Lucentum Alacant

EM DÓNES VIDA?

Data:

L'entitat informa: Xerrada "Em dónes vida?", a la FUB.

EM DÓNES VIDA?

Data:

L'entitat informa: Divendres i dissabte 16 i 17 de desembre, cocktail solidari als espais Sielu, Stroika, Silenci, La Peixera, City Arms, Abbey Road, Viseness, Cube, Voilà, Queens i La Taverna dels Predicadors.

EM DÓNES VIDA?

Data:

L'entitat informa: Coincidint amb el dia de La Marató de TV3, Manresa celebra el Festival de Nadal.

EM DÓNES VIDA?

Data:

L'entitat informa: Diumenge 18 de desembre, a les 12.30 a la Plaça Major, 1000 persones faran un twistter gegant per La Marató. Els òrgans trasplantats es mouran fent un mosaic de colors i esperança.

EM DÓNES VIDA?

Data:

L'entitat informa: Cursa i caminada per La Vida, diumenge 18 de desembre, sortint des de la Plaça Crist Rei.

EM DÓNES VIDA?

Data:

L'entitat informa: Del 12 al 18 de desembre, 1euro per La Marató, al Club Natació Manresa.

Marganell

Ajuntament de Marganell

MARGANELL EL POBLE DEL MATÓ I LA MEL DE MONTSERRAT

Data:

L'entitat informa: Els matoners amb el mató, Masia Cal Magí del Gras amb la seva mel i les monges del monestir de Sant Benet de Montserrat dissenyant l'etiqueta, col·laboren conjuntament per posar a la venda uns vasets individuals de mel i mató. La recaptació per la seva venda es destinarà a La Marató de TV3.

MOIÀ

Country Moià / Ajuntament de Moià / Ràdio Moià

BALLADA DE COUNTRY

Data:

L'entitat informa: Moià es mourà a ritme de Country per La Marató de TV3! Diferents colles del món del Country es trobaran el 18 de desembre a la plaça de Colom per ballar i recaptar diners per La Marató 2011.

MONISTROL DE CALDERS

Casal l'Espiga

MANUALITATS PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Els membres del Casal de l'Espiga ja estan en marxa, elaborant les manualitats que després vendran al carrer. Compreu aquests objectes, fets amb tota la il·lusió, per donar suport a La Marató 2011.

MONISTROL DE MONTSERRAT

Ajuntament de Monistrol de Montserrat

CAMINADA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

NAVARCLES

Ajuntament de Navarcles

L'AMOR ES VIDA

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Navarcles organitza una marató musical sota el lema "L'amor es vida", una idea de Irene Solà.

MIJAC Navarcles

TÚNEL DEL TERROR - PESSEBRE VIVENT

Data:

L'entitat informa:

Navàs

Els Trumblaires

CONCERT DELS TRUMBLAIRES

Data:

L'entitat informa: Concert a càrrec dels Trumblaires, que destinaran tots els beneficis a La Marató de TV3. En el transcurs del concert es realitzaran diferents rifes. Dos dies abans, el 2 de desembre, es realitzarà una xerrada sobre la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits.

NAVÀS

Associació Sociocultural AMMA

TAI-TXI I EXHIBICIÓ DE BALLS DE SALÓ

Data:

L'entitat informa: Tai-txi per a totes les edats i exhibició de balls de saló.

Club Natació Navàs

MULLA'T PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Tothom podrà fer les piscines que vulgui durant un període de temps màxim establert segons la quantitat de persones que hi participin.

Col·legi Sant Josep de Navàs

ELS PASTORETS

Data:

L'entitat informa: Representació d'Els Pastorets, amb la participació de tots els cursos de l'escola, des dels de P3 als de 6è.

RAJADELL

Ajuntament de Rajadell

MERCAT DE SEGONA MÀ

Data:

L'entitat informa: A la Sala del poble es farà un mercat de segona mà i un mural gegant perquè grans i xic pintin i deixin els seus missatges.

Sallent

Associació Sallentina de Cultura Física / Club Natació Sallent

FESTIVAL DE NADAL (SECCIÓ GIMNÀS DEL CLUB)

Data:

L'entitat informa: Cada any, pels vols de Nadal, algunes de les seccions del gimnàs del Club presenten diverses actuacions de hip-hop, gimnàstica, karate, psicomotricitat, aerogym i balls, que han assajat amb molta il·lusió i esforç durant moltes setmanes. Serà el divendres 23 de desembre a les 20.30 h i l'entrada tindrà un cost de 2 euros.

Club Tennis Sallent

TORNEIG TENNIS I PÀDEL I QUINTO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Amb motiu de La Marató de TV3, el Club Tennis Sallent organitza un torneig de tennis i un de pàdel, així com activitats infantils i un quinto solidari.

SALLENT

Associació Veïns Verge de Fussimanya

LLUMINETA

Data:

L'entitat informa: Com ja és tradició, l'Associació de Veïns Verge de Fussimanya organitza la llumineta d'una panera per la rifa de Nadal. Els ingressos es destinaran a La Marató de TV3 2011.

SANTA MARIA D'OLÓ

Santa Maria d'Oló amb La Marató

SANTA MARIA D'OLÓ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Dins la Fira de Nadal, s'instal·larà una parada amb dos ronyons gegants que s'hauran d'omplir amb monedes.

Sant Fruitós de Bages

Comissió Cursa del Gall / Centre Excursionista Posa't en marxa

III CURSA DEL GALL I II CURSA DEL POLLET

Data:

L'entitat informa: Es farà una cursa de mitja muntanya per als adults, de 12'5 km, i una cursa més popular per als nens, de 6 a 12 anys, d'uns 500 metres. Part de la inscripció dels adults anirà destinada a La Marató de TV3 i els nens pagaran 1 euro, també per La Marató 2011.

Sant Joan de Vilatorrada

Sant Joan de Vilatorrada Decideix

DECIDEIX PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Omplirem d'euros el lema: Decideix per La Marató, tot cobrint amb monedes d'euro cadascuna de les lletres. Durant el matí, hi haurà accions paral·leles com la gravació del "videomatón" de les persones col·laboradores, actuació de l'Escola de Música i els Gegants.

SANT JOAN DE VILATORRADA

Amics per sempre / L'Associació La Verbena

FESTIVAL DE GERMANOR

Data:

L'entitat informa: Al Festival benèfic s'hi podrà veure l'actuació de play back del grup Amics per sempre, dansa espanyola per part del grup Monse de Luna i dansa del ventre a càrrec del grup Rocío Arjona.

Associació de Gent Gran Les Oliveres

ESPECTACLE AMB MOTIU DE LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Espectacle amb motiu de La Marató de TV3, amb un lluïment de gimnàstica, concert de la coral Casa Nostra, desfilada de vestits de paper, exhibició de balls amb línia i ballada de sardanes.

SANT VICENÇ DE CASTELLET

Club d'Esquaix Atlètic Castellet (CEAC)

MILLA NADALENCA

Data:

L'entitat informa: Milla atlètica de 1600 m pel centre del poble.

SÚRIA

Casal de la dona de Súria

VENDA DE LOTERIA

Data:

L'entitat informa: Un any més les dones del Casal de la Dona de Súria presten la seva col·laboració a La Marató. I ho fan a través de la loteria de Nadal de l'associació, que aquest any porta el número 18.196.

Escola Mare de Déu de Montserrat

TÓMBOLA DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes de l'escola fan manualitats que després se sortegen entre els pares i mares. Els alumnes alegren l'activitat amb una cantada de Nadales.

Residència Bell Repòs

LLUMINETA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Un any més, residents, familiars i professionals del centre confeccionaran lluminetes de Nadal que se sortejaran el 22 de desembre. També es realitzarà un taller de collarets amb càpsules Nespresso.

Anar al contingut