Maresme

ALELLA

Comissió de Festes d'Alella

BINGO I XOCOLATADA

Data:

L'entitat informa:

Arenys de Mar

Associació de Col·leccionisme Nou i Vell d'Arenys de Mar

FIRA DE COL·LECCIONISME I ANTIGUITATS

Data:

L'entitat informa: Durant la Fira de Col·leccionisme i Antiguitats d'Arenys de Mar, els paradistes informaran als passejants i clients de la possibilitat de col·laborar amb La Marató de TV3 fent una aportació.

Club Bàsquet Sinera

PARTIT AMISTÓS I SORTEIG

Data:

L'entitat informa: Per recaptar fons per La Marató 2011 juguem un partit amistós entre dos equips formats per veterans del CB Sinera i Ràdio Arenys. Al final del partit, sorteig de diferents obsequis per aquells que han contribuït amb la voluntat.

Club Nàutic d'Arenys de Mar

REGATA DE CREUERS HOME-DONA

Data:

L'entitat informa: Competició d'embarcacions de creuers en aigües d'Arenys de Mar, efectuant un circuit de la costa del Maresme. La inscripció i l'aportació dels regatistes aniran destinades a La Marató de TV3.

La Cadena Humana

LA CADENA HUMANA. 4 POBLES JUNTS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El dia 4 de desembre de 2011 a les 12.00 h, els pobles d'Arenys de Mar, Caldetes, Sant Vicenç de Montalt i Llavaneres s'uniran per formar una cadena humana al llarg de la façana marítima.

ARENYS DE MAR

Ajuntament i entitats locals d'Arenys de Mar

ARENYS DE MAR AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 21 de novembre i 12, 18 i 19 de desembre, Arenys de Mar farà costat a La Marató de TV3 amb un recital de danses on hi participaran diferents entitats i escoles de la comarca, un sopar i un sorteig de regals.

Residència Geriàtrica Municipal d'Arenys de Mar

MANUALITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 17 i 18 de desembre, venda de manualitats en mètode patchwork realitzades pels residents.

Sistemas Residenciales S.A. Centre Assistencial Impala

TALLER DE PATCHWORK

Data:

L'entitat informa: El nostre taller està basat en la implicació de la gent gran resident al centre, que volen mostrar la seva solidaritat treballant i venent les coses que elaboren per ajudar amb els diners recaptats a altres persones que es troben també en situació de risc per malalties o minusvalies.

ARENYS DE MUNT

Ràdio Associació Arenys de Munt

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Sessió de country per a La Marató de TV3.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Sopar i projecció del Madrid-Barça en pantalla gegant a la Sala Municipal.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Des de la Plaça de l'Església, diverses activitats: tómbola, venda de centres de Nadal, caminada popular, inflables per els més petits, servei de cafeteria, venda de productes de Nadal, xocolatada, etc.

Tot X ells

Data:

L'entitat informa: La botiga Tot x ells també vol aportar el seu granet de sorra a La Marató de TV3 i proposa una desfilada canina, una exhibició d'ensinistrament caní i una exhibició eqüestre.

ARGENTONA

Colla de nats el 1955

ENGANXA'T A LA MARATÓ AMB ELS NATS 55

Data:

L'entitat informa: Argentona és terra d'aigua, fonts i càntirs. Per aquest motiu, la Colla de Nats el 55 vol instal·lar per segon any consecutiu un cartell gegant amb la silueta del càntir del 1955 i convidar a tothom a adquirir i enganxar-hi el seu gomet. S'organitzaran diversos actes per engrescar la gent i poder convertir el nostre "Enganxa't" en una gran festa solidària d'Argentona per La Marató de TV3.

GUATEQUE REVIVAL

Data:

L'entitat informa: Teniu ganes d'escoltar i ballar amb la música dels 60, 70 i 80? Hem organitzat un "guateque" que recordi aquelles festes en que havíem participat poc o molt tots. L'Ajuntament d'Argentona obre les portes de la recentment estrenada Sala per organitzar aquest "revival" i la Colla de nats el 1955 dóna suport aquesta activitat, tot esperant que hi hagi força moguda de gent que ajudi a fer més gran la col·laboració amb La Marató de TV3. Organitza: Ajuntament d'Argentona amb el suport de la Colla de nats el 1955.

Cabrils

Ajuntament de Cabrils

ACTIVITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A les 10.30 h, hi haurà Mini Tennis al carrer, a càrrec del Club Esportiu La Llobera. A les 11.00 h, Marató de Country amb el Cabrils Country Club. El grup Sota Mínims farà un concert a les 13.00 h. I durant tot el matí es faran sortejos solidaris.

Club Esportiu Cabrils

JORNADA ESPORTIVA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

CABRILS

Associació de Jubilats/des i Pensionistes de Cabrils

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

CALDES D'ESTRAC

Ajuntament i entitats de Caldes d'Estrac

FESTA D'HIVERN I DE NADAL

Data:

L'entitat informa: "4 Pobles units per La Marató de TV3": cadena humana pel front litoral marítim de les poblacions d'Arenys de Mar, Caldes d'Estrac, Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres. Es recaptaran fons per la Marató de TV3 amb les inscripcions. L'activitat està organitzada pels Ajuntaments i Associacions i Entitats Locals.

FESTA D'HIVERN I DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Cercavila de percussió "Atabalalaiaia" amb la participació dels alumnes del curs taller de percussió de carrer. L'organitza l'Àrea de Joventut i Educació de l'Ajuntament de Barcelona.

FESTA D'HIVERN I DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Cercavila de Gegants organitzat per l'entitat Colla de Geganters i Grallers de Caldes d'Estrac.

FESTA D'HIVERN I DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal organitzat per les associacions locals Arrels Cultura i Agrupació de Pensionistes i Tercera Edat.

FESTA D'HIVERN I DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Els dies 25 i 26 de novembre l'Associació Strak Teatre representarà l'obra "El sopar dels idiotes".

Caldes d’Estrac

Namasté Espai Holístic

MARATÓ HOLÍSTICA

Data:

L'entitat informa: Durant 8 hores i de manera continuada (de 10 del matí a les 18 h de la tarda) tots els que vulguin col·laborar amb La Marató de TV3 podran, a canvi de l'aportació de 2 € per activitat, rebre reiki, meditar, disfrutar d'un massatge a les mans o als peus entre d'altres.

Calella

Escola Pia de Calella - Fotofilm Calella

BALLA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Realització de la flashmob de La Marató, a càrrec de Fotofilm Calella i l'Escola Pia de Calella, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la localitat.

CALELLA

Alt Maresme Country

MARATÓ DE 150 BALLS COUNTRY I ARROSSADA

Data:

L'entitat informa: Ballada country des de les 11 del matí fins a les 10 de la nit amb arrossada al migdia. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calella.

Calella amb La Marató

CALELLA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A partir de les 10 del matí, a la plaça Catalunya de Calella, es duran a terme diverses activitats de sensibilització i mobilització ciutadana per La Marató de TV3: caminada, botifarrada, bingo, dansa, etc. Totes elles organitzades per entitats de la ciutat i coordinades per l'Àrea de Política Social.

CALELLA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A partir de les 17 de la tarda, la plaça de l’Església prendrà el relleu a la plaça Catalunya de Calella com a centre d'activitats populars per La Marató 2011: ruleta, bingo, castell inflable, etc. També es duran a terme altres activitats durant tota la setmana.

Canet de Mar

AMPA Escola Turó del Drac

ABRAÇADES, VENDA I BOTIFARRADA SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Les persones que omplen els carrers de Canet de Mar reben abraçades per part dels "abraçadors", com a senyal de fraternitat i humanitat, transmetent-nos entre tots molta energia positiva i bons desitjos per a les festes de Nadal. A més, hi haurà venda de productes com samarretes antigues de l'escola, calendaris permanents per anotar aniversaris, punts de llibre i moneders fets pels infants de l'escola. Per acabar, farem una botifarrada popular amb botifarres, fetes al foc de llenya pels pares de l'escola, que es vendran com a aperitiu.

Ateneu Independentista Canetdecideix!, Plataforma per la Llengua i Òmnium Cultural Montnegre

PRÒXIMA ESTACIÓ: INDEPENDÈNCIA

Data:

L'entitat informa: Per celebrar la consulta del 13-D 2009, es projectarà el documental "Pròxima estació: Indepèndència", de Francesc Giró. I després, conferència sobre el dèficit fiscal i desenvolupament de Catalunya, a càrrec d'Àlex Sànchez, de la Fundació Catalunya Estat.

CANET DE MAR

Col·legi Yglesias

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Sàlvia, associació de dones de Canet de Mar

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Dosrius

Associació Esportiva i Cultural KINA KANYA

VENDA DE CACTUS

Data:

L'entitat informa: Venda de cactus artesanals, plantats en testos de suro.

El Masnou

Escola Bergantí

MURAL SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Un any més la nostra Escola participa amb La Marató de TV3. Aquest curs es realitza una activitat que consisteix en omplir de monedes d'1euro l’anagrama de l’Escola. El mural està situat al vestíbul de l’Escola des del dia 16 fins el dia 20 de desembre i hi podreu dipositar les monedes que vulgueu per tal de que entre tots fem una bona aportació a aquesta causa solidària.

JOCEM ( Jove Orquestra de Cambra de El Masnou )

CONCERT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La JOCEM ( Jove Orquestra de Cambra de El Masnou ) farà un concert a El Masnou per recaptar fons per La Marató 2011. Interpretaran obres de Vivaldi, Britten, Bizet... I un concert per violí i celo solistes.

Lleureka i Col·lectiu "A les Barrakades"

VINE A JUGAR AL CARRER!

Data:

L'entitat informa: Recuperem el carrer per jugar! Cursa de sacs, bitlles, estirada de corda, la xarranca, el joc de les cadires... Vine a jugar per La Marató de TV3 la tarda del 17 de desembre!

Teràpies Naturals Carme Rigat

MASSATGE SOLIDARI PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: 10 minuts de Massatge, Reiki o Shiatsu, per un donatiu mínim de 10 euros! Diumenge 18 de desembre, de les 10 a les 20 hores (no tanquem al migdia). Sabem que podem comptar amb tots vosaltres!

EL MASNOU

AFEM - Amics del Ferrocarril del Masnou

JORNADA VIA 0

Data:

L'entitat informa: Per vuitè any consecutiu Els Amics del Ferrocarril del Masnou mostraran al públic com circula un trenet de 5 polzades.

Club Nàutic El Masnou

NEDA LA MARATÓ PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El Club Nàutic d'El Masnou organitza activitats esportives: - Neda la marató per La Marató de TV3: una competició de natació en què vuit equips faran relleus en una piscina exterior de 50 metres. - Repte Bkool: repte afegit per a aquells equips disposats a pedalar, de manera simultània a la natació fins arribar als 42km. A més, també hi haurà una fira d'entitats del municipi, música en directe, masterclasses i diferents activitats infantils els beneficis de les quals aniran destinats a La Marató de TV3.

NEDA LA MARATÓ PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El Club Nàutic d'El Masnou organitza activitats infantils: - Xutòmetre: posa a prova la teva punteria de xut amb aquest inflable solidari - Festa musical: balla, canta, juga i riu amb nosaltres. - Ludoteca: jocs de tota mena per als més menuts.

NEDA LA MARATÓ PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El Club Nàutic d'El Masnou organitza activitats socials: - Concert a càrrec del grup Sardina's Patterson: una forma original i divertida d'interpretar funky. - Fira de comerç amb els següents col·laboradors: Bkool, Turbo, La Lleteta, Power Kim Nutrició, Fanny Centre d'Estètica.

Col·legi Sagrada Família

ELS PASTORETS DE FERRER MAGÍ

Data:

L'entitat informa: Un any més la versió infantil dels "Pastorets" servirà per fer una recollida solidària per a La Marató de TV3.

Escolàpies La Immaculada del Masnou

PARTITS DE FUTBOL I BÀSQUET

Data:

L'entitat informa: Per catorzè any consecutiu, les Escolàpies La Immaculada del Masnou organitzen partits de futbol i bàsquet entre professors i alumnes al pati de l'escola. Els guanys de les entrades es destinarà íntegrament a La Marató.

Gent del Masnou

CONCERT DE NADAL DE LA CORAL XABEC

Data:

L'entitat informa:

MALGRAT DE MAR

Les AMPA de Malgrat de Mar

TALLER DE TRASPLANTAMENT

Data:

L'entitat informa: Taller de trasplantament de plantes, a partir de recipients reciclats i amanit amb jocs.

Mataró

Associació de veïns i veïnes de l'Havana i rodalies

TIÓ SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: En el marc de les festes nadalenques, en què guarnim un arbre de la Plaça de l'Havana amb bons desitjos per a les festes i per al proper any, farem cagar un tió que engany esdevindrà solidari per col·laborar amb La Marató de TV3.

Escola Oficial del Maresme

TEIXIM UNA GARLANDA DE DESITJOS

Data:

L'entitat informa: Durant les setmanes abans de Nadal, farem un arbre dels desitjos. Cada alumne escriurà el seu desig en una targeta de colors i la penjarem als arbres de Nadal de l'escola. Amb cada targeta farem una donació mínima d'1 euro.

Flabiolaires de Ponent de Mataró

NADALES AL CARRER

Data:

L'entitat informa: Diversos grups de música tocaran nadales pels carrers del centre. La colla Flabiolaires de Ponent de Mataró ha fet unes targetes que repartiran als vianants que facin una a aportació.

Gimnàs Paradise conjuntament amb Alentiasport i Road Bike Tours

MASTERCLASS SPINNING SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Masterclass d'Spinning al Gimnàs Paradise. Serà el dia 14 de desembre a les 9.30 h i el dia 16, a les 19.30 h. Pedala i solidaritza't amb La Marató de TV3.

KALALU - Estudi Pilates, Espai Holístic

KALALU - ESTUDI PILATES, ESPAI HOLÍSTIC

Data:

L'entitat informa: Des de les 10 del matí fins les 7 de la tarda, a KALALU es faran activitats com Tai-txi, Ioga, Dansa oriental i Pilates de màquines. El preu de cada activitat serà de 5 euros i 7 euros el Pilates màquines. La durada de cada activitat serà, aproximadament, de 55 minuts.

New Park Bowling

JUGUEM A BITLLES PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Totes les persones que vinguin a jugar a bitlles el dia 18 de desembre a les sales New Park Bowling de Mataró, Terrassa o Barcelona, en horari de 12.00 a 17.00 h, destinen 1 euro del lloguer del calçat a La Marató de TV3.

MATARÓ

Associació Civil GEM

EL GEM PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació Civil GEM organitza una cursa d'orientació familiar, activitats esportives, un concert de les corals i les orquestres de l'escola, cercavila amb la geganta i una gran rifa! Inflarem globus solidaris i durant tot el matí hi haurà servei de bar, pintada de nadales i exposició de dibuixos.

Colla Castellera Capgrossos de Mataró

PARTIT DE FUTBOL CAPGROSSOS - TV3

Data:

L'entitat informa: 6a edició del partit de futbol entre l'equip de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró i el de Televisió de Catalunya, format per cares conegudes, col·laboradors i periodistes. Serà el dissabte 21 de gener, a les 12.00 h, al Camp Municipal Camí del Mig de Mataró.

Iluro Hoquei Club

ILURO HOQUEI CLUB AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'Iluro Hoquei Club ha organitzat tot un seguit d'activitats per La Marató de TV3. Durant el cap de setmana del 17 i 18 de desembre, hi haurà xocolatada i vermut popular, taller de maquillatge per infants, rifa pro-marató i un Concurs fotogràfic amb el mòbil. A més, tindrà lloc el Torneig Social Hoquei 8 i el Torneig de Bitlles Catalanes.

MONTGAT

Ajuntament de Montgat

CONCERT FAMILIAR WIMOWEH I SORTEIG D'UNA PANERA

Data:

L'entitat informa: Concert infantil adreçat a nens i nenes de a partir d'un any, que els descobrirà com s'expressa la veu arreu del món i els farà passar una bona estona cantant.

CONCERT FAMILIAR WIMOWEH I SORTEIG D'UNA PANERA

Data:

L'entitat informa: Aprofitant l'èxit de la tradicional Fira de Nadal de Montgat, aquest any es sortejarà una panera per valor de 50€. L'import recollit anirà íntegrament a la Marató de TV3.

Palafolls

Associació Casal de Dona de Palafolls

ACTIVITATS CREATIVES, FÍSIQUES I MÉS

Data:

L'entitat informa: Venda d'objectes artesanals, subhasta d'un quadre donat per la professora de pintura Sandra Fernández i actuació de dansa oriental a càrrec d'Elissa Afrah i les seves alumnes.

Club Patí Palafolls

FESTIVAL DE PATINATGE ARTÍSTIC

Data:

L'entitat informa: El Club Patí Palafolls organitza un festival de patinatge artístic per recaptar fons per La Marató de TV3.

Colla Gegantera de Palafolls

CAGA TIÓ I ESCOLA DE BALL DE GEGANTS

Data:

L'entitat informa: El dissabte 17 de desembre a les 18.00 h, la Colla Gegantera de Palafolls farà el tradicional Caga Tió del poble amb tots els nens i nenes que vulguin fuetejar ben fort el Tió.

CAGA TIÓ I ESCOLA DE BALL DE GEGANTS

Data:

L'entitat informa: El diumenge 18 de desembre, la Colla Gegantera mostrarà els seus balls de gegants i gegantons, alhora que ensenyarà a petits i grans a portar-los.

PALAFOLLS

Casal d'homes de Palafolls

VERMUT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: El Casal d'homes de Palafolls organitza un vermut solidari amb la col·laboració de diverses empreses de la ciutat. Tota la recaptació anirà destinada a La Marató de TV3.

La Puput

QUINA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu, La Puput organitza una quina en benefici de La Marató de TV3.

Pineda de Mar

AMPA del Col·legi Mare de Déu del Roser

ESMORZAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Esmorzar solidari al pati de l'escola amb coques elaborades per les famílies que formen la junta de l'AMPA.

AMPA i Escola Aloc

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de l'Escola Aloc sorteja dues paneres durant el festival de Nadal.

Data:

L'entitat informa: L'Escola Aloc organitza una passejada a peu pels carrers propers a l'escola on hi poden participar tant alumnes i mestres com pares, avis, tiets... Tothom hi està convidat.

PINEDA DE MAR

Ajuntament de Pineda de Mar

PINEDA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Des del 28 de novembre i fins el 18 de desembre, els pinetencs i pinetenques faran costat a La Marató de TV3. Hi haurà activitats festives, culturals, participatives i infantils a diversos punts del municipi que ajudaran a fer més llarga la cadena solidària. Tot serà possible gràcies a la tasca de les diverses associacions i entitats del municipi.

Associació de discapacitats de l'Alt Maresme - ADIAM

III MEMORIAL LAURA HARO:ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Jornada solidària amb lliurament de premis dels concursos de fotografia, poesia i dibuix.

Premià de Dalt

Associació de relataires en Català

POEMES PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El poetes escriuen poemes sobre la temàtica d'enguany. Els artistes en fan il·lustracions i els col·laboradors les exposen i venen per un import assequible. El total recaptat s'ingressa íntegre al compte per a La Marató de TV3.

PREMIÀ DE DALT

Ajuntament de Premià de Dalt

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: "Poemes per La Marató" és una activitat organitzada per l'Associació de Relataires amb col·laboració de l'Associació d'Artistes. La intenció és promoure l'escriptura de poemes sobre la temàtica de La Marató 2011 i aconseguir que alguns d'ells siguin il·lustrats per diversos artistes. Les obres resultants seran exposades i venudes per un import assequible i el total recaptat per aquest concepte es convertirà, íntegrament, en un donatiu per La Marató de TV3.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Presentació del vídeo promocional de La Marató de TV3, basat en fets reals, referent a la regeneració i trasplantaments d'òrgans i teixits, i xerrada-col·loqui a càrrec de la doctora Glòria Miró, coordinadora de Trasplantaments de l'Hospital de Mataró. L'acte tindrà lloc al S.C. Sant Jaume.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: L'Associació d'Artistes de Premià de Dalt posa a la venda obres d'art, com ara escultures, pintures i fotografies, a la plaça de la Fàbrica durant els dies 10 i 11 de desembre.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de l'Escola Marià Manent organitza un berenar solidari que consta d'un tros de coca, xocolata, un suc i aigua. Tots els pares i mares de l'escola estan avisats que aquell dia no portin berenar els seus fills per comprar-lo a l'entrada de l'escola. La recaptació va destinada a La Marató de TV3.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Activitats esportives de BTT, BMX, Trial, Mercat de segona mà i d'ocasió oberts per a tothom, els propers 17 i 18 de desembre, al biciparc La Poma.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Flashmob al S.C Sant Jaume, organitzat pel Club Tennis Premià de Dalt. Preparació coreogràfica a partir de les 12, a càrrec de Susanna Puyol. Convocatòria i gravació a les 13.30.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: La Societat Cultural Sant Jaume s'encarrega de la "Diada de La Marató". Hi haurà inflables (organitza Mobile Park); xocolata amb coques (organitza Dones de Dalt i col·labora el Bar Restaurant Sant Jaume); la II Cursa d'Orientació (organitza el Club Esportiu d'Orientació OROS); els Gegants de Premià de Dalt i un taller de pintura i venda de llibres de segona mà (organitza el Cau l'Espolsada). Tota la recaptació anirà de forma íntegre a La Marató de TV3.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: L'Associació de relataires en català organitza un recital de poemes, al S.C. Sant Jaume.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Pessebre vivent organitzat per A.C.R. Carnestoltes, a La Cisa.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Torneig de futbol sala, bàsquet i voliebol entre les entitats de Premià de Dalt, al Pavelló Poliesportiu del municipi.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Torneig de bàsquet, al Pavelló Poliesportiu de Premià, en què tots els jugadors vestiran la samarreta de La Marató 2011. Organitza C.E. Bàsquet Premià de Dalt.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal amb la Coral Primiliana, les millors veus de Premià de Dalt, dirigides per Rosa Bel. El concert tindrà lloc a la Parròquia de Sant Pere.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: El 25 de desembre tindrà lloc el Concert de Nadal-Coral Primiliana a la parròquia de Sant Pere.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Rifa benèfica organitzada per l'Associació de la gent gran, al casal La Benèfica.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: El grup La Tortuga organitza una caminada a Montserrat, donant 1 euro per inscripció a La Marató 2011.

Premià de Mar

ABS Premià de Mar

TAULA INFORMATIVA

Data:

L'entitat informa: Taula informativa sobre el Registre de Voluntats Anticipades.

Casting. Escola de Dansa i Arts Escèniques

RADIO TOP MEDITERRANI

Data:

L'entitat informa: L'escola de Dansa i Arts Escèniques Casting balla per recaptar fons per La Marató de TV3, presentant l'espectacle "Radio Top Mediterrani", amb la col·laboració de l'Ajuntament de Premià de Mar.

PREMIÀ DE MAR

Centre Excursionista Premià

RUTA NOCTURNA DE SENDERISME

Data:

L'entitat informa: El Centre Excursionista Premià organitza una ruta nocturna de senderisme, amb inici a la Plaça Nova de Premià de Mar a les 18 h. Els participants recorreran els següents municipis: Premià de Mar, Vilassar de Dalt, Cabrils, el Castell de Burriac i Cabrera. No et deixis la llanterna!

Centre L'Amistat i Kampikipugui

HOMES G

Data:

L'entitat informa: El Centre L'Amistat i Kampikipugui proposen una tarda divertida amb monòlegs i interpretació de cançons dels anys 80, amb balls i molt d'humor.

Entitats Ciutadanes de Premià de Mar

ACTIVITATS ESPORTIVES I DE LLEURE

Data:

L'entitat informa: L'esperit de La Marató de TV3 serà ben present a Premià de Mar amb diverses activitats esportives i de lleure com country o taekwondo. Aquesta iniciativa està organitzada per entitats ciutadanes del municipi.

Escola Mar Nova

CONCERT D'HIVERN SOLIDARI ESCOLA MAR NOVA

Data:

L'entitat informa: Els nens de l'Escola Mar Nova de Premià de Mar oferiran un concert solidari. Hi participaran alumnes de P3 fins a 3r.

Sant Andreu de Llavaneres

Federació Catalana de Pitch & Putt

TENNIS MORA - EL PITCH & PUTT CATALÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

La Cadena Humana

LA CADENA HUMANA. 4 POBLES JUNTS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El dia 4 de desembre de 2011 a les 12.00 h, els pobles d'Arenys de Mar, Caldetes, Sant Vicenç de Montalt i Llavaneres s'uniran per formar una cadena humana al llarg de la façana marítima.

SANT ANDREU DE LLAVANERES

Llavaneres amb La Marató de TV3

UNA JOGUINA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Recollida de joguines que portaran les famílies i posterior tómbola d'objectes, al preu d'un euro. Cada participant rebrà un regal.

SANTA SUSANNA

Ajuntament de Santa Susanna i entitats

2 EUROS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'AMPA del CEIP Santa Susanna organitza un berenar solidari al centre.

2 EUROS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Les entitats de Santa Susanna i l'Ajuntament organitzen, al llarg de tota la jornada, accions de tipus solidari per donar suport a La Marató de TV3. Hi haurà tómbola solidària, scalextric, inflables, bingo, música, venfa i rifa de productes... Serà al Pavelló Municipal.

Sant Cebrià de Vallalta

Federació Catalana de Pitch & Putt

SANT CEBRIÀ - EL PITCH & PUTT CATALÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta

SANT CEBRIÀ DE VALLALTA AMB LA MARATÓ DE TV3!

Data:

L'entitat informa: Viu el Nadal a Sant Cebrià de Vallalta i participa en les activitats solidàries organitzades per les entitats locals: sortejos, àpats, tallers de manualitats per a la mainada i per a tota la família i altres activitats muntades per gaudir durant tot el dia!

Sant Pol de Mar

Equip Femení Atletic Club Sant Pol

PARTIT EQUIPS FEMENINS VS AFICIÓ

Data:

L'entitat informa: Partit benèfic que enfrontarà un combinat dels equips femenins del Sant Pol contra els aficionats que s'hagin apuntat. Inscripcions a tothom que tingui ganes de jugar contra els equips femenins, al Bar del Club.

VENDA DE CALENDARIS

Data:

L'entitat informa: El bar del camp de futbol, diversos locals col·laboradors de Sant Pol i la fira de Santa Llúcia de Sant Pol de Mar seran els punts on es podrà comprar el calendari de l'equip femení de l'Atletic Club Sant Pol.

SANT POL DE MAR

Centre Cultural i d'Esbarjo Sant Pol de Mar

JORNADA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El 16 i 17 de desembre el Centre Cultural i d'Esbarjo Sant Pol de Mar presenta l'espectacle el "Xou de la Marató". El 18 de desembre, durant tot el dia, hi haurà una taula solidària on tothom que s'acosti, a canvi d'una aportació econòmica, rebrà un guarniment per l'arbre de Nadal. Després es penjaran i s'encendran les llums de l'arbre i es llegirà un manifest en motiu de La Marató de TV3. També hi hauran diverses activitats lúdiques i sortejos.

Sant Vicenç de Montalt

Federació Catalana de Pitch & Putt

ESCOLA G.HCP1 EL PITCH & PUTT CATALÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

La Cadena Humana

LA CADENA HUMANA. 4 POBLES JUNTS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El dia 4 de desembre de 2011 a les 12.00 h, els pobles d'Arenys de Mar, Caldetes, Sant Vicenç de Montalt i Llavaneres s'uniran per formar una cadena humana al llarg de la façana marítima.

SANT VICENÇ DE MONTALT

AMPA CEIP Sot del Camp, AMPA CEIP Sant Jordi, AMPA Escola Bressol Els Garrofers i AMPA IES Sant Vicenç

SANT VICENÇ DE MONTALT AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Xocolatada amb melindros, inflables, tallers de manualitats i maquillatge, circuits ciclistes, pista skate, karaoke, concurs de penals amb porteries inflables gegants, botifarrada i molt més!

Teià

Federació Catalana de Pitch & Putt

BCN-TEIÀ - EL PITCH & PUTT CATALÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

TEIÀ

Ajuntament de Teià

TEIÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El 17 de desembre a les 11h a la pista de l'AE Teià s'organitzen partits de bàsquet i futbol organitzats per Llubarkus de Teià.

TEIÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El 17 de desembre a les 19,30h hi haurà un col·loqui amb la Dra. Glòria Miró, coordinadora de trasplantaments de l'Hospital de Mataró. Amb la participació de l'Anna Creus i en Sergi Vilagrasa. Organitzat per l'Ajuntament de Teià.

TEIÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El 17 de desembre a les 12,30h hi haurà un tastet de cançons de l'Escola Cadença al teatre de La Palma. Organitza l'Escola de Música Cadença.

TEIÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El 17 de desembre a les 11,30h tindrà lloc la Tabalada dels Dimonis per La Marató a la pista d l'AE Teià.

TEIÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El 17 de desembre a les 11h l'Escola de Música Cadença surt al carrer. Els nens i nenes de l'escola faran un cercavila cantant pels carrers de Teià. Organitzat per l'Escola de Música Cadença.

TEIÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre a les 11h hi haurà jocs infantils ala pista de l'AE Teià. Organitzats per: l'Ajuntament de Teià, la Penya barcelonista i Llubakus de Teià.

TEIÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre a les 17h s'organitza el lluba-Quiz. Joac de Preguntes al bar de La Palma. Organitzat per Llubakus de Teià.

TEIÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre a les 11h tindrà lloc un taller de gegants al carrer Pere Noguera. Organitzat per la Colla Gegantera de Teià.

TEIÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre a les 12,30h tindrà lloc el concert de Nadal a l'església de Sant Martí. Organitzat per: Corals Picarol, Esclat i Cor Atàlia.

TEIÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre a les 9h es farà la visita a la Mina d'en Joan. Organitzat per l'ADF Teià.

Club Excursionista Teià

CAMINANT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Sortida organitzada pel Club Excursionista Teià per recaptar fons per La Marató de TV3.

TORDERA

Ajuntament de Tordera

MERCAT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Les entitats sense finalitat de lucre de Tordera, coordinades per l'Ajuntament, munten una paradeta al mercat dels diumenges aprofitant l'afluència de visitants que es calcula en 25.000 persones. Es recolliran donatius per fer una aportació conjunta per l'edició de La Marató de TV3 d'enguany.

Voluntaris de Massimo Dutti

ESMORZARS SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Un grup de voluntaris realitzarà una taula-degustació cada matí com a causa solidària amb La Marató de TV3. Les aportacions seran voluntàries.

Vilassar de Dalt

Esports i Fitness (Ajuntament de Vilassar de Dalt)

BODYCOMBAT PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Masterclass de bodycombat que té l'objectiu de congregar el màxim de persones sensibilitzades amb La Marató de TV3 perquè aportin el seu granet de sorra mentre fan esport i salut. És un apassionant programa d'entrenament aeròbic que té el seu origen en les arts marcials i que està dissenyat per elevar el nivell de condició física de forma engrescadora i saludable. A tots els participants se'ls entregarà aigua per beure i una samarreta commemorativa.

Teatre Blanc i Negre

UNA NOVA VIDA

Data:

L'entitat informa: Tres representacions de l'obra teatral de Teatre Blanc i Negre sobre la nova vida que s'obre a partir d'un trasplantament, amb música en directe composada per Aleix Vives. SINOPSI En Toni, que ha pogut allargar la seva vida a partir d'un trasplantament, explica al públic tot allò que ha aconseguit fer gràcies a aquesta intervenció mèdica. La donant, en un monòleg simultani, ens confessa que totes aquestes coses són les que va deixar pendents abans de morir i que, per tant, ella també ha rebut una segona oportunitat.

VILASSAR DE MAR

AMPA de l'Escola Pérez Sala de Vilassar de Mar

MERCAT DE SEGONA MÀ EN BENEFICI DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Les famílies de l'escola cediran objectes per vendre'ls a preus populars en un mercat de segona mà. Els beneficis aniran destinats a La Marató de TV3 d'enguany. Hi haurà música amb els estrèpids i una xocolatada.

PDC Barato - Associació de Veïns/es el Barato

TÓMBOLA DE RECICLATGE

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Veïns/es el Barato realitzarà una tómbola, els dies 26 i 27 de novembre de 09.00 a 20.00 h, amb tots els objectes que han restaurat i els que els hi han regalat els comerços del poble durant un any, més de 400 articles.

Anar al contingut