Osona

Balenyà (Els Hostalets de Balenyà)

Ajuntament de Balenyà

CANTADA DE NADALES DE L'ESCOLA JOAN XXIII

Data:

L'entitat informa: Un any més, l'Escola Joan XXIII i l'AMPA organitzen una Cantada de Nadales on tots els alumnes del centre, des de P3 fins a 6è, surten a l'escenari per grups a cantar i ballar una cançó de Nadal. Durant aquest acte tothom qui vulgui podrà col·laborar amb La Marató de TV3 amb un donatiu.

XXVII PESSEBRE PORTAT AL ROC GROS

Data:

L'entitat informa: Cada any, el Centre Excursionista de Balenyà organitza una caminada popular des del centre del poble fins al turó del Roc Gran, on es puja un pessebre fins al cim. Enguany, l'Ajuntament aprofita l'esdeveniment per recollir els donatius dels assistents que vulguin col·laborar amb La Marató de TV3.

Centelles

Biblioteca La Cooperativa de Centelles

POEMES IL·LUSTRATS PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Exposició i venda dels "Poemes il·lustrats" per artistes. L'exposició s'inaugurarà el proper 9 de gener amb un recital poètic a càrrec d'alguns dels autors dels poemes i durarà 10 dies laborables.

CENTELLES

Gimnàs de Montse Vilamajó

QUINS ELEMENTS! BALLEM PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Gimnàs de Montse Vilamajó organitza un espectacle de dansa a càrrec dels seus alumnes en benefici de La Marató de TV3. El fil conductor de l'espectacle seran els quatre elements (aire, terra, foc i aigua) que són essencials per que hi hagi vida.

Piscina Municipal Centelles

MARATÓ DE FITNESS SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Al Pavelló Municipal d'Esports de Centelles, des de les 10.00 h i fins a les 18.00 h, es faran sessions d'activitats físiques com cycling, bodypump, bodyattack i bodybalance, amb la col·laboració de Melcior Mauri.

EL BRULL

Ajuntament del Brull

FESTA POÈTICA DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Commemoració d'aniversaris de Joan Maragall, amb els seus poemes, Jacint Verdaguer - Mossèn Cinto, amb el "Canigó", i Pau Casals amb un record musical a càrrec de Laia Subirats.

FIGARÓ - MONTMANY

Club Botifarra Figaró

CAMPIONAT DE BOTIFARRA

Data:

L'entitat informa:

FOLGUEROLES

Associació de Mares i Pares d'Alumnes del CEIP Mossèn Cinto

FESTA DE NADAL ESCOLA MOSSEN CINTO VERDAGUER

Data:

L'entitat informa: Diverses activitats mantindran l'esperit solidari a Folgueroles: tallers de tions, de ceres de castanyes i de dibuix en 3D. També hi haurà un sorteig de paneres que comptarà amb la col·laboració dels comerços del poble de Folgueroles.

LES MASIES DE VOLTREGÀ

Ajuntament de les Masies de Voltregà i Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: El 5 de gener l'IES Voltreganès organitza una tómbola solidària als Jardins del Despujol.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: El diumenge 11 de desembre la Llar del Jubilat - Fundació Gallifa organitza un ball a càrrec de Dolfi.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: El dissabte 17 de desembre Alter-nativa Jove del voltreganès organitza un mercadillo Xaxo al Punt-às.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre a les 10h el CP Voltregà, la Fundació CP Voltregà, CP Vic, CP Manlleu, CP roda de Ter, organitzen un torneig de Hoquei de veterans.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: El 17 de desembre a les 12h el Fitness Voltregà organitza una exhibició de Gimnàstica i dansa infantil.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: El 17 de desembre a les 10h el Futbol Base del Voltreganès organitza partits de futbol.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre l'Ajuntament de les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà organitza un berenar solidari.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre a les 16h el CB Voltregà organitza un Torneig de Bàsquet 3X3.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: El 23 de desembre l'IES del Voltreganès organitza un concurs de talents.

Manlleu

Club Boxa Manlleu

CURSA DE 10 KM PER LA MARATÓ / DAVID PIEDRABUENA

Data:

L'entitat informa: El Club Boxa Manlleu organitza una cursa solidària de 10 km amb sortida i arribada a la Plaça Major de Manlleu.

MANLLEU

AMPES Manlleu

LES AMPES DE MANLLEU AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Carpes per La Marató de TV3: actuacions en directe i música de discoteca. Preu de l'entrada 3 euros.

LES AMPES DE MANLLEU AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Gran festa amb xocolatada, tómbola, spinning, sorteig de pernils, inflables, jocs, slot, tallers, actuacions en directe, exhibicions de dansa i gimnàstica i moltes més sorpreses! 1 euro = una esperança

Associació del Casal de la Gent Gran de Manlleu

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: L'Associació del Casal de la Gent Gran de Manlleu organitza un concert dedicat a La Marató de TV3, a càrrec de la Coral Veus del Ter de Manlleu i la Coral Bonaire de Lleida.

El Quiosc de l'Assumpta

ENGREIXEM A LA MARATÓ - CANTA, ABRAÇA I RIU

Data:

L'entitat informa: El mateix dia de La Marató 2011, diumenge 18 de desembre, al Restaurant El Morter, "Canta, abraça i riu" a partir de les 17.00 h. Ens ho passarem molt bé amb bingos, acudits, abraçades... A més, hem convidat la Jéssica de Vilafant. Últimament hem estat col·laborant amb una campanya solidària recollint taps de plàstic per a la Jéssica, que té sordesa pregona bilateral de 1r grau i necessita un processador de so. Ella i molts més col·laborarem amb La Marató de TV3.

ENGREIXEM A LA MARATÓ - CANTA, ABRAÇA I RIU

Data:

L'entitat informa: Al quiosc trobareu els típics regals sorpresa a 2, 3 i 4 euros (a partir del 28 de novembre). Ja a la venda, l'adhesiu "Un petó per La Marató", a 1 euro. Com a novetat, podeu comprar el "Dossier solidari" a 3 euros, ja disponible. També són noves les accions "Abraça't a La Marató" (a partir del 28 de novembre) i "Engreixem La Marató", que ja ha començat!

Ràdio Manlleu

EDICIÓ ESPECIAL DE "PASSA VOLANT"

Data:

L'entitat informa: El magazín "Passa Volant", de Ràdio Manlleu, presenta una edició especial que s'emetrà de les 11 a les 14, en què hi haurà entrevistes, reportatges, donatius i connexions a diversos punts d'Osona on s'estiguin fent actes per La Marató de TV3.

OLOST

Casal dels Avis d'Olost

LA MARATÓ DE TV3 AL CASAL D'OLOST

Data:

L'entitat informa: Els avis del Casal d'Olost no volen perdre's la cita amb La Marató 2011. Un any més, destinaran a La Marató de TV3 els beneficis que es recaptin a la vetllada de cant, música, màgia i bingo solidari.

ORÍS

Ajuntament d'Orís

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

ORISTÀ

Amics de la Marató del Municipi d'Oristà

ESMORZAR BANDOLER

Data:

L'entitat informa: Vine a gaudir del ja clàssic Esmorzar Bandoler en benefici a La Marató de TV3. Delecta't amb aquest esmorzar a base de carn feta a la brasa i tot acompanyat de pa amb tomàquet.

Roda de Ter

Escola de Dansa Laia Baulenas /Ajuntament de Roda de Ter

BALLEM PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Actuació de dansa a càrrec dels joves alumnes de l'Escola de Dansa Laia Baulenas de Vic.

Santa Eulàlia de Puig-Oriol

Penya Blaugrana de Santa Eulàlia de Puig-Oriol

FINAL MUNDIAL DE CLUBS I DINAR DE PENYA

Data:

L'entitat informa: Aprofitant la final del Mundial de Clubs, que coincideix amb La Marató, posarem una pantalla gegant i farem un dinar de Penya.

Santa Maria de Besora

El Taller de la Irene

TALLER DE PINTURA RÀPIDA ACRÍLICA

Data:

L'entitat informa: Taller de pintura acrílica sobre llenç, mostrant les diverses possibilitats d'aplicar-la segons el cas, pensat per no iniciats, buscant que fos amè i divertit. El taller forma part de l'activitat "Poemes per La Marató".

Santa Maria de Corcó

Casal Santa Creu

UN REGAL PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Casal Santa Creu col·labora amb La Marató 2011 muntant una paradeta per vendre les manualitats elaborades durant l'any. Cada manualitat té un preu i els diners recollits aniran destinats a La Marató de TV3.

Sant Bartomeu del Grau

Ajuntament i entitats de Sant Bartomeu del Grau

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Partit de futbol entre el C.F. Sant Bartomeu i el C.F. Castellterçol, on es farà una rifa per donar-ne els guanys a La Marató 2011.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre, durant tot el dia, les entitats de Sant Bartomeu proposen diferents actes: esmorzar popular, matí de motor, partit de tenis, cercavila de gegants, bastoners i grallers, pintura, dansa, cant, venda de ponsèties, xocolatada i flashmob amb taller de mares. Cloenda i recompte final amb la presència de Xevi Pons.

SANT BOI DE LLUÇANÈS

Ajuntament de Sant Boi de Lluçanès

SOPAR I BINGO PRO-MARATÓ 2011

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Sant Boi de Lluçanès organitza un sopar popular "Pro-Marató 2011" que constarà de pa amb tomàquet al preu popular de 8 euros. A més, hi haurà un Bingo "Pro-Marató 2011" amb el sorteig de diferents lots oferts per entitats i comerços del mateix poble i comarca.

TROBADA DE CANTAIRES

Data:

L'entitat informa: Concert amb les corals Cor de Sant Boi, Cantadors del Dijous, Cantadors i Cantadores d’Oristà, Grup Eterna Joventut de Vic i Coral del Remei de Vic.

Sant Hipòlit Voltregà

Associació de Relataires en Català, Ajuntament de Sant Hipòlit i Ajuntament de Les Masies de Voltregà

POEMES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Exposició i venda de poemes il·lustrats per La Marató de TV3, durant el cap de setmana del 10 i de l'11 de desembre. El dissabte dia 10, a les 5 de la tarda, es farà un recital de les obres exposades, que tracten el tema dels trasplantaments d'òrgans i teixits.

Escola Abat Oliba

ACTIVITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més l'escola col·labora amb La Marató de TV3. Enguany hi hem fet l'aportació corresponent a la Cantata que, el mes d'abril, van fer els nens i nenes de P5 i a la representació del Conte de Nadal que han realitzat els nens i nenes de 6è al mes de desembre.

Sant Julià de Vilatorta

Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta

1RA EDICIÓ DEL POEMA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Lectura del Poema de Nadal de Josep Maria de Segarra que comptarà amb la participació de Vilatorta Teatre, el Cor d'Homes, la Coral Cants i Rialles i rapsodes locals. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató de TV3.

Sant Quirze de Besora

Ajuntament de Sant Quirze de Besora

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: L'Escola Segimon Comas i SI Bisaura organitzen xerrades sobre els trasplantaments d'òrgans i de teixits, el tema que centra l'edició 2011 de La Marató.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Caminada popular que reunirà tot el poble (2.200 persones) per anar a recollir el tió de Nadal. Tot seguit se celebrarà un taller de decoració de tions i una xocolatada.

SANT VICENÇ DE TORELLÓ

Coral Lloriana Jove

CORAL LLORIANA JOVE AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: En el marc del Mercat de l'Avet de Sant Vicenç de Torelló, la Coral Lloriana Jove instal·larà una parada al Mercat de l'Avet on posarà a la venda ponsèties i detalls nadalencs. Decora la teva llar i alhora engreixa la recaptació d'aquesta Marató!

Taradell

Agrupament Rocaguinarda

JOCS I TALLERS

Data:

L'entitat informa: Jocs pensats per a petits i grans i tallers a la carpa del centre cultural Costa i Font.

Escola Municipal de Música de Taradell

CONCERT DE NADAL DE L'ESCOLA DE MÚSICA DE TARADELL

Data:

L'entitat informa: Concert en el que canten tots els alumnes de l'escola de música, amb l'acompanyament dels professors. S'interpretaran cançons de Nadal i populars.

TARADELL

Ponicat

PASSEJOS EN PONI

Data:

L'entitat informa: A Ponicat seguim amb un dels nostres objectius que és que, com que vam inaugurar amb La Marató de TV3, hi col·laborarem fins que tanquem. Per aquest motiu, oferim la possibilitat de que els més petits, nens de 2 a 12 anys, facin passejades en poni amb una aportació d'euros totalment voluntària per La Marató 2011.

TONA

Ajuntament de Tona i Mancomunitat La Plana

XERRADA DIVULGATIVA

Data:

L'entitat informa: La gent de Tona vol donar a conèixer la causa de La Marató d'enguany organitzant una xerrada divulgativa sobre la regeneració i trasplantaments d'òrgans i teixits.

AMPA de l'Escola Vedruna de Tona

ELS PASTORETS

Data:

L'entitat informa: La representació d'Els Pastorets dels alumnes de l'escola Vedruna de Tona oferirà tota la seva recaptació a La Marató de TV3.

Cor Bonaire

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: El Cor Bonaire col·labora amb La Marató de TV3 oferint un concert en què interpretarà Beatus Vir, d'Antonio Vivaldi, Al·leluia, de G.F. Haendel, i un repertori de cançons nadalenques.

Torelló

Club Atlètic Torelló

CORRE PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El Club Atlètic Torelló organitzarà una activitat esportiva per recaptar fons per La Marató de TV3. Els participants correran la pista municipal i en funció del número de voltes que realitzin corrent o caminant, donaran una determinada quantitat de diners per La Marató de TV3.

Gimgès

EL GIMGÈS BALLA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Festival de gimnàstica rítmica de nenes d'entre 10 i 16 anys amb música de les edicions anteriors de La Marató. L'actuació tindrà una durada aproximada de 45 minuts.

TORELLÓ

Agrupament Escolta i Guia Comte Jofre i Verge de Rocaprevera

CAMINA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'activitat consisteix en fer una caminada apta per a infants, adults i gent gran pel terme municipal del nostre poble. El recorregut s'iniciarà i s'acabarà davant el Pavelló d'Esports de Torelló i la durada serà d'unes dues hores aproximadament, comptant les parades i un petit refrigeri.

LaPiscina de Torelló

MOU-TE PER LA MARATÓ 2011!

Data:

L'entitat informa: Acosta't del 12 al 18 de desembre a LaPiscina de Torelló, perquè dedicarà la setmana a fer tota classe d'activitats relacionades amb l'esport i la salut, com ara dansa del ventre, drums alive, master de ciclisme indoor "Nadal" i master d'aquagym "Cabaret". L'objectiu és recaptar molts euros per La Marató de TV3.

Vic

Club A.C.O "Amics dels vehicles Clàssics d'Osona"

TROBADA SOLIDÀRIA DE VEHICLES CLÀSSICS A OSONA

Data:

L'entitat informa: El Club A.C.O "Amics dels vehicles Clàssics d'Osona" organitza la "Trobada Marató" per a vehicles clàssics a la plaça Major de la Ciutat de Vic. La trobada serà el 18 de desembre de les 09.00 a les 17.00 h i tindrà com a finalitat recollir aportacions per La Marató de TV3 d'enguany.

Col·legi Pare Coll Vic

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Comedycat

MONÒLEGS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El monòleg humorístic, un format teatral molt de moda, vol celebrar el 20è aniversari de La Marató de TV3 amb 12 shows arreu de Catalunya on hi participaran quatre còmics. Comedycat vol aportar el seu granet de sorra donant la recaptació íntegre de les entrades a La Marató 2011. L'11 de desembre tindrà lloc l'espectacle "Monòlegs per La Marató" a The City Arms de Vic, a les 19.00 h. El preu de l'entrada és 5 euros.

Coral Brusquina de l'EMVIC

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: La Coral Brusquina, coral de l'AMPA de l'Escola de Música de Vic, juntament amb la Coral del Remei d'Arenys de Munt, oferiran un Concert de Nadal.

Equip d'Atenció Primària Vic SLP - Àrea Bàsica de Salut (ABS) Vic Sud - CAP El Remei

CADENA HUMANA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Construirem una cadena humana que envolti el barri de El Remei de Vic. Els participants en la cadena hauran de fer un donatiu i se'ls regalarà una gorra commemorativa. Volem que des del cel es pugui veure clarament la cadena humana com a símbol de solidaritat.

La Terra, Taverna Catalana

CONCERT PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert de quatre grups de diferents estils, durant la tarda edl diumenge.

Trialsport Escola de Trial - Unió Ciclista Vic

TRIAL CIUTAT DE VIC

Data:

L'entitat informa: La segona edició del Trial Ciutat de Vic tindrà lloc el dia 19 de desembre. Serà la darrera prova de l'any i tancarà la temporada 2011. I quina millor manera de fer-ho que destinar totes les inscripcions a La Marató de TV3... El Trial ciutat de Vic és obert a totes les edats i nivells. No hi pots faltar!

VIC

AMPA del Col·legi Sant Miquel dels Sants

CAMINADA I BICICLETADA SOLIDÀRIES AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'AMPA del Col·legi Sant Miquel dels Sants organitza una Caminada per l'entorn de Vic a través de les rutes verdes, amb sortida i arribada a l'escola.

CAMINADA I BICICLETADA SOLIDÀRIES AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Bicicletada des de Vic fins a l'Ermita de Sant Sebastià, amb sortida i arribada a Sant Miquel, organitzada per l'AMPA del Col·legi Sant Miquel dels Sants.

Associació Cultural Sagals d'Osona

PILARS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: En motiu de La Marató de TV3, l'Associació Cultural Els Sagals d'Osona organitzen un cercavila per la ciutat de Vic on es podran veure les seves construccions. Cada pilar desplegarà una pancarta. Les aportacions per La Marató de Tv3 es recolliran al peu del castell.

Club Gimnàstic Vic

EXHIBICIÓ DE GIMNÀSTICA ARTÍSTICA I TRAPEZI

Data:

L'entitat informa: La plaça Major de Vic acollirà una exhibició de gimnàstica artística i trapezi. Primer, tots els nens i nenes del club mostraran els seus exercicis. Tot seguit actuaran els acròbates i trapezistes adults. Farem un gran espectacle per La Marató de TV3!

Viladrau

Ajuntament de Viladrau

QUINA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Viladrau organitza, junt amb el Punt Jove, una quina solidària per La Marató de TV3, el dia 10 de desembre a les 17.30 h.

Club Bàsquet Viladrau

PREN-TE UN CAFÈ PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Club Bàsquet Viladrau recapta diners per La Marató de TV3 mitjançant l'aportació econòmica resultant de la venda de cafès durant els partits de bàsquet al Pavelló Municipal, des del 12 de novembre de 2011 fins el 21 d'abril de 2012. També s'acceptaran donatius provinents d'altres activitats paral·leles.

Ganduls BTT Viladrau Club Esportiu / Associació de dones de Viladrau / Moto Club Viladrau

CORREM EL RAL·LI D'HIVERN DE VILADRAU

Data:

L'entitat informa: Correm el X Ral·li d'Hivern de Viladrau, ral·li puntuable per la Challenge Europea de Regularitat de cotxes clàssics, que se celebrarà el 17 i el 18 de desembre. Hi participarem amb un Seat 600 L de color blanc, que portarà el logo de La Marató, i que recorrerà 500 km per les carreteres de la comarca d'Osona i la Selva.

VILADRAU

L'Associació Excursionista k 1/2h / Associació de Dones de Viladrau

ENTRONITZACIÓ DEL PESSEBRE

Data:

L'entitat informa: El Montseny serà testimoni de la entronització d'aquest pessebre artesanal, ecològic i orgànic. Un dinar de germanor posarà el punt final a la jornada dedicada a La Marató de TV3.

Anar al contingut